2777
2789
عنوان

دلم یه دردو دل حسابی میخواد😔

242 بازدید | 47 پست

زندگیم خوبه ها از شوهرمم راضیم خیلی خوبه

ولی یکم بی توجهی میکنه بهم. کارش جوریه ک صب میره شب میاد تعطیلات و جمعه هم نداره.

هرازگاهی بهش میگم شب اومدی بریم یه دور بزنیم دلم میگیره تو خونه همش تنهام زود عصبانی میشه میگه چه بیرونی کجا بریم خستم 

اگه هم قبول کنه بیرون رفتنمون اینطوریه که اتوبانو میریم اونسر و دوباره همون مسیرو برمیگردیم خونه. والا به همونم راضیم

عوضش مادرش مریض بود نصف شب ساعت ۳میگف منو ببر بیرون میبرد بیرون میگردوند بدون هیچ اعتراضی

گاهی باخودم میگم اگه منم مریض شم امکان داره توجهش بهم بیشتر شه؟😔

هیچوقت دوتایی مسافرت نرفتیم همیشه خونوادش باید باشن. میگه دوتایی بریم چیکارکنیم😔

چیکارکنم؟ اول زندگیمه دوس داشتم شوهرمم از بامن گشتن لذت ببره ولی حیف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازخدا همیشه سلامتی رو بخواه گلم 

حق داره خسته ست درکش کن 

خودت روزا برو ی دوری بزن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من مزه دونفری زندگی نفهمیدم

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
شوهرمنم اینحوریه میگه مسافرت باغ تفریح بایدباکسی بریم خودمون باشیم خوش نمیگذره 

خب راس میگه

منم دوتایی دوس ندارم

شوهرم من برعکس‌میگه دوتایی خوبه

شلوغ حال میده دوتایی هیجان نداره اخه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

این همشون یه گند هستن، نگران نباش 

الان شوهرم داشت میرفت بیرون ولی منو نبرد 

ب درک، ولشون کن 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

من برعکس شوهرم میگ دتایی بیرون بریم من میگم ول کن بعدن حال نمیده دست جمعی حال میده

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

هیچ چیز بیشتر از حرف زدن موثر نیست بهش بگو من بیشتر به توجهت پیاز دارم تا درامدت که از صبح بری تا شب

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

کپ زندگیته زندگیم 

با این تفاوت ک  خانواده شوهرم ی شهر دورن خداروشکر 

شوهرتو هم شب نمیاد تازه من الان دعوام شد تلفنی  

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...