من کرونا هم نبود مردد بودم، الان که دیگه مطمئنم. کتاباش و میگیرم خودم باهاش کار میکنم
هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
جدی؟چه خوب که تصمیم گرفتین من دو دلم همچنان ار لحاظ آموزش نه ها چون چیز خاصی نیست بخاطر نظم و عاد ...
برای اطمینان با مدرسه ای که میخوای ثبتنام بشه سال اول و تماس بگیر، سوال کن.از لحاظ عقب افتادن هم نترس.همه ی اینایی که امسال کلاس اول بودن رسما یه سال عقب افتاد بیچاره ها
هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
سلام عزیزای دل 🌷تواین شرایط کرونا فرقی نداره بچه ها رو ثبت نام کنید یا ن.چون در هرصورت آموزشها مجازیه.من هر آموزشی ک برای بچه های کلاسن بزارم توی پیجمم کاملا رایگان میذارم میتونید استفاده کنید تا بچه ها برای کلاس اول امادگی داشته باشن.کاربرگ ونمونه سوال هم میذارم.هرجا به مشکل هم برخوردید باکمال میل در کنارتون هستم آدرس پیج اینستاگرامم👈.khaanom.ejaze