2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کرونا هم نبود مردد بودم، الان که دیگه مطمئنم. کتاباش و میگیرم خودم باهاش کار میکنم

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
من کرونا هم نبود مردد بودم، الان که دیگه مطمئنم. کتاباش و میگیرم خودم باهاش کار میکنم

جدی؟چه خوب که تصمیم گرفتین

من دو دلم همچنان

ار لحاظ آموزش نه ها چون چیز خاصی نیست

بخاطر نظم و عادت به نشستن سرکلاس و اینا

که اونام مشخص نیست کلا چند روز بتونن برن سرکلاس

جدی؟چه خوب که تصمیم گرفتین من دو دلم همچنان ار لحاظ آموزش نه ها چون چیز خاصی نیست بخاطر نظم و عاد ...

برای اطمینان با مدرسه ای که میخوای ثبتنام بشه سال اول و تماس بگیر، سوال کن.از لحاظ عقب افتادن هم نترس.همه ی اینایی که امسال کلاس اول بودن رسما یه سال عقب افتاد بیچاره ها

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
برای اطمینان با مدرسه ای که میخوای ثبتنام بشه سال اول و تماس بگیر، سوال کن.از لحاظ عقب افتادن هم نتر ...

درسته.حتما باید بامدرسه هماهنگ کنم که اگر تصمیم قطعی شد برای کلاس اولش به مشکل نخوریم

من امسال بچه ام رو نوشتم واسه کلاس اول گفتن مدرک پیش الزامیه واسه ثبت نام

بله برای بعضی مدارس خاص الزلمی هست

و اینم بگم بعضی مدارس دولتی که سرسون به تنشون می ارزه هم مدرک پیش نداشته باشی ثبت نام نمیکنن

مثل مدرسه شهید بهشتی یا محمود افشار منطقه۳

داشتن مدرک پیش دبستانی برای تبتنام کلاس اول اجباری نیست

اگه مدرسه ای این کار رو میکنه غیرقانونی عمل میکنه

دولت اگه بخواد پیش رو اجباری کنه باید رایگان کنه الان همه جا چه دولتی چه غیر دولتی شهریه میگیرن

سلام عزیزای دل 🌷تواین شرایط کرونا فرقی نداره بچه ها رو ثبت نام کنید یا ن.چون در هرصورت آموزشها مجازیه.من هر آموزشی ک برای بچه های کلاسن بزارم توی پیجمم کاملا رایگان میذارم میتونید استفاده کنید تا بچه ها برای کلاس اول امادگی داشته باشن.کاربرگ ونمونه سوال هم میذارم.هرجا به مشکل هم برخوردید باکمال میل در کنارتون هستم آدرس پیج اینستاگرامم👈.khaanom.ejaze