2777
2789

عفونت داری

زنان

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتاش میشه رفت ولی زنان برو بهتره 

یا از خشکی باید ژل بزنی یا از عفونت 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
ینی در حد افتضاحی سوزش دارن

عفونت احتمال خیلی زیاد 

درمان خانگی اینکه 

نصف استکان یا حتی کمتر سرکه بریز تو تشت بعد آب کن روش جوری ک بدنت نسوزه هاااا بعد بیست دقه تا نیم ساعت بشین تو تشت 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
دوتاش یکیه ،منم این علائم رو داشتم دکتر گفت زخم دهانه رحم داری

وای جدی منم موقع رابطه درد دارم بعدشم خیلی سوزش دارم البته همون اولش میسوزه قسمت بیرونی...شمام اینجور بودی؟

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
وای میشه حالتاتو بگی اخه من فکر میکنم خشکی واژن داذم چون همسرم قبل از اینکه من ترشحی داشته باشم شرو ...

سوزش ،درد حین رابطه،بعد ن ز دی ک ی هم بعضی وقتا لک بینی،پهلو درد 

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰