2777
2789
عنوان

کدوم جراح بینی خوبه ؟

83 بازدید | 12 پست

سلاااااام بچه هاااااا 

میخوام دماغمو خوشمل کنم عمل کنم دنبال دکتر خوب میگردم شیراز یا تهران با هزینه مناسب و اینکه دماغمو برش نزنه رد بخیه بیوفته و دوست دارم طبیعی باشه درعین حال چهرم تغیر کنه دکتر مصباحی و دکترملک زاده نظرم بود اما میگن دکتر مصباحی خوب نیست لطفا تجربه هاتون از عملاتونو بگین دکتر خوب معرفی کنید تروخدا😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیش اتوسا ضیغمی عمل کردم عمل بسته انجام داد اما زیاد راضی نیستم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عمل بینی روی هر فردی یه جور نشون داداه میشه....با دختر عموم که رفتم مطب یکیو دیدم انقد قشنگ شده بود انقد نگا دماغش میکردم و میگفتم چه دماغی شده چون عکس قبل عملشو دیدم بعد دختر عموم اونو که دید ده میلیون پول داد عمل کرد از قبلش بدتر شده دراز شده و نک دماغش گوشتی....این عمل دماغم شانسی شده دیگه😂

سرهنگم من همیشه سربازتم   آقایون با احترام بهتون میگم درخواست دوستی ندین،با خانم یه آقاسرهنگ طرفین🚓👮🔫 
شیراز؟

تهران

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خودتون عمل کردین؟

ن گلم خیلی شنیدم یکی از آشنا ها هم میخواست پیشش عمل کنه دکتره گفت تخصص من نیست نمیتونم. کلا هرکاری بتونه میکنه🤔

هرچی به آدما نزدیک تر میشی میفهمی درخششون به خاطر خورده شیشه هاشونه