2789
عنوان

ناهار من که مامان بزرگم(مامانِ بابام) زحمتش رو کشیده+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 92 پست
درک میکنم منم متاسفانه گاهی خیلی گیر میده بابام . همش هم جلو دیگران ابروم رو میبره که این هیچی نمیخ ...

من بابام برا همه چی همین طوره...به مامان بزرگم گفتم تو رو خدا جلو بابام چیزی نگید من کم غذام...دیگه دعوام میکنه میگه ببین همه بهت میگن!!!

حرف مامان بزرگم براش خیلی مهمه  

من بابام برا همه چی همین طوره...به مامان بزرگم گفتم تو رو خدا جلو بابام چیزی نگید من کم غذام...دیگه ...

امان از این مادربزرگ ها   

متاسفانه بعضی ها ادم چاق رو بیشتر میپسندن 

منم پیش اومده چند بار مادربزرگم زنگ زده برام که غذا بخور و فلان...... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عاشق پروفایلتم    

😅😅😅😅😅

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

امان از این مادربزرگ ها     متاسفانه بعضی ها ادم چاق رو بیشتر میپسندن  منم پ ...

آره حالا داداشم ۱۲۰ کیلویه دکتر گفته رژیم بگیر..میگه نه..دکترا هیچی نمی فهمن...ضعیف میشی  

اینجوری پیش بری درآینده که از خانواده ی شوهر خیلی چیزا میشنوی اونموقع چیکار میخوای بکنی .....با یه ح ...

اهووووک

8ساله ازدواج کردم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

آره حالا داداشم ۱۲۰ کیلویه دکتر گفته رژیم بگیر..میگه نه..دکترا هیچی نمی فهمن...ضعیف میشی   &nbs ...

قدشون بلند حتما داداشت 

ماشاالله با صد و بیست کیلو ضعیف میشن ؟؟  

پس حالا به بابات حق میدم چرا حساسن    

چون ماشاالله همچنین داداشی داری    

قدشون بلند حتما داداشت  ماشاالله با صد و بیست کیلو ضعیف میشن  پس حالا به بابات حق میدم چ ...

قدش بلنده ۱۹۰.....من ۱۶۴ ام ۵۰ کیلو...خوب داداشم به بابام رفته من به مامانم....من استخون بندیم ظریفه اونا نه....

همش میگه رنگت پریده است....زور نداری یه قاشق دستت بگیری....بابامم از مامان بزرگم بدتره... اون دیگه ب ...

کاش من جای تو بودم هی میخوردم😄😄والا یه ذره میخورم زودی وزنم میره بالا

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

کاش من جای تو بودم هی میخوردم😄😄والا یه ذره میخورم زودی وزنم میره بالا

نمی تونم..اتفاقااا من همیشه میگم خوش به حال اونایی که اشتهاشون خوووبه..من موقع غذا خوردن عزا می گیرم...بابام تا اشکم رو درنیاره ول نمیکنه..اولای کرونا پیله کرده بود تو کرونا بگیری می میری!!!!

من به زور غذا رو قورت میدادم...دیگه مامانم میگفت ولش کن تو آشپزخونه خورده  

نمی تونم..اتفاقااا من همیشه میگم خوش به حال اونایی که اشتهاشون خوووبه..من موقع غذا خوردن عزا می گیرم ...

نه دیگه زوری نمیشه که تو هم اندازه ی معدت اونجوری ....وگرنه مریض میشی 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

کاش یکی به بابام بگه...زورگویه.   ..حرف حرف خودشه!!!

بردار باهم برین دکتر تغذیه ای تا اونجا قانعش کنن که ظرفیت دخترتون اینقدر زور نکنین