2777
2789
عنوان

شوهرم رفته جای ELX برام 206 خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی نازی نازی

خصوصيتو بخون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خانوما ایشون خالی میبنده یجا نوشته پسرم تب کرده یجا نوشته برام عیدی اوردن الکی از شوهراتون دلخور نشی ...

این کاربری مال منو ابجیمه😊

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔

شوهر منم يه بار همينكاررو واسه من كرد سه سال سوار ماشيني بودم كه دوستش نداشتم فعلا كه مجبور شد بفروشتش حالا خودم از الان سفارش دادم كه ديگه نره واسه خودش به سليقه خودش برام بخره

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
شوهر منم يه بار همينكاررو واسه من كرد سه سال سوار ماشيني بودم كه دوستش نداشتم فعلا كه مجبور شد بفروش ...

کار خوبو شما کردی

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔

بنظرم تنها راه حل اینه که با همون ۲۰۶ شوهرتو زیر بگیری بعد بجای دیه همون ۲۰۶ بش بدی از اونورم  طلاق بگیری بجای مهریت باز همون ۲۰۶بگیری خلاصه که دخلت اومده بخوای نخوای ۲۰۶ بیخ ریشته . من  فعلا برم بخوابم خواب ببینم شوهرم برام پراید مدل ۸۸ گرفته ذوق مرگ شم 

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰
بنظرم تنها راه حل اینه که با همون ۲۰۶ شوهرتو زیر بگیری بعد بجای دیه همون ۲۰۶ بش بدی از اونورم   ...

😂😂😂😂