2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ثبت نام كردن

٩٠ درصدم پرشيا ميخوان

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

هفته دگه برا۷۵هزارتامینویسن من الان درباره اون دارم میخونم

نمیدونی بعد قرعه کشی باید همه پول و مرداخت کنیم یا نصف موقع تحویل

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
من میخوام ثبتنام کنم ولی اطلاعات چندانی ندارم

باید سیم کارت به نام خودت باشه کارت بانکی به نام خودت باشه گواهی نامه داشته باشی مدارکتم شناسنانه کارت ملی گواهی نامه و شماره شبای کارت بانکیت 

کاربر اقا درخواست نده  با دوستم باهم از این کاربری استفاده میکنیم 😊🌼🤪
الان برا ثبت نام چیی نمیخوان ولی اگه اسمت افتاد اون و نمیدونم یجا میگن همه پول یجا میگن نصف نفهمیدم ...

اگربرنده شی بایدکامل پول بدی بنظرم شانس سایپایی هابیشتره  چکم برداشتن

برو سایت ایران خودرو

سامانه امتا ثبت نام کن

اطلاعات هم 

شماره کارت می خان و شماره شبای اون

شماره گواهینامه

کد ملی 

تاریخ صدور شناسنامه

کد پستی و شماره شناسنامه اینا

یه خط میخاد که به نامه خودت باشه حتما که برات کد می فرستن باید با کد ملیت مطابقت کنه وگرنه نمی تونی ثبت نام کنی

بعدش رمز عبور تعریف می کنی و وارد سایت ایران خودرو می شی با نام کاربریت

و بعد می ری تو پیش فروش ماشین ثبت نام می کنی

حتما باید گواهی نامه داشته باشی و ماشین به نامت نباشه