2777
2789
عنوان

لرزش لب نوزاد ۲۸ روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 9344 بازدید | 24 پست
خیلی میخوابه بزور بیدارش میکنم هر دوساعت شیر بخوره

خوب بیدارش کن الان باید هر یه ربع بهش شیر بدی تزار ددساعت بخوابه بیدارش کن بهش شیر بده بعد بخوابه . میتونی وقتی هم خوابه سینه تو بزاری کنار لبش شیرتو بچکون تو دهنش میخوره خودش . من دخترم اینجوری میکردم

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سوال منم بود. آخه فک کنم شیرم کمه دکتر گفته شیرخشک کمکی هم بدم. اونایی ک شیر خشک هم میدین چطور ...

من شیرم زیاده ولی چون بعد نه ماه میرم سرکار دوس دارم ب شیشه عادت کنه ولی خاطره بدی دارم گلم. نی نی سوممه.

دوتای اولی همینجوری دو سه بار شیرم دوشیدم شیشه دادم دیگه دوماهگی سینمو کلا رها کردن مجبور شدم شیرخشک بدم واس همین میترسم ریسک کنم و شیشه بدم

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
از الان انقدر بترسی برا یه لرزیدن لب که دیگه هیچی مادر باید قوی باشه دل جراتت بیشترکن

خیلی زود نگران میشم. مامانمم میگه یکم بفکر خودت باش همش که نمیشه استرس بچه رو داشته باشی برا هردوتون بده. ولی اصلا دست خودم نیس. میخوام سعی کنم قوی تر باشم

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت...🌱☘️
اره ممکنه رها کنه اگه دکتر نگفته شیرت کمه این کارو انجام نده

اصلا دکتر که نرفتم گلم. بنظرم شیذم خوبه چون تپل داره میشه.

نی نی هاتون خوابشون چجوریه . هر یه ساعت شیر میخورن؟

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
من شیرم زیاده ولی چون بعد نه ماه میرم سرکار دوس دارم ب شیشه عادت کنه ولی خاطره بدی دارم گلم. نی نی س ...

وای چقدر بد... با قاشق هم خیلی سخته

شاید افسردگی بعد زایمان گرفتی 

منم بخودم همین حسو دارم

همش بنظرم میاد بچه داری همش نگران به بنظرم نمیتونم مث قبل زندگیمو اداره کنم

اصلا دکتر که نرفتم گلم. بنظرم شیذم خوبه چون تپل داره میشه. نی نی هاتون خوابشون چجوریه . هر یه ساعت ...

هروقت بچه بیدارشد شیر خاست باید بهش شیر بدی اگه بیدار نشد حتما دوساعت یه بار 

شیشه تپلش میکنه اما اون‌چیزایی کع تو شیرتو عه سیستم ایمنیشو میسازه  شیر مادر هوشمنده تو هرسن طبق نیازای بچه میشع اینارم درنظر بگیر