2777
2789
عنوان

پلوپز همه کاره چه کارایی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1705 بازدید | 72 پست
نگاه کن ببین اگ سرخ کن داره بمن خبر بده اگه کاملا نو تو مشما شه میخرم واسه جهاز میخام یکمم تخفیف بدی

کارتن نوی نو داره. با ملزوماتش. خونه نیستم بذار سرچ کنم ببینم سرخ کن هم داره یا نه. 

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ مارکی؟

پارس خزر ۸ نفره

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
کارتن نوی نو داره. با ملزوماتش. خونه نیستم بذار سرچ کنم ببینم سرخ کن هم داره یا نه. 

ممنون چه مارکیه چه رنگیه

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
خب منم همینو دارم دیگه . بیست کارست . به علاوه همه اونایی ک گفتی جدا جدا

وای چه عالی

من قصدم خریدشه

حتما میخرم

دیروز یه جارو برقی و سرویس تفلون و اتو کلمن قسطی خریدم الان نمیتونم ولی قسط اینا تموم بشه حتما میخرم

برامن پلوپز آرام‌پز بخارپز هس درواقع سه کاره

مال جهیزیمه

باور میکنی باز نکردمش به چه دردم میخوره☹

ولی سرخ کن نداره هاااا

من سرخ کن رو جدا گرفتم

ولی اونم باز نکردم توش باید کلی روغن بریزی

تا یه ماهی سیب زمینی چیزی درست کنی

اونم دوست ندارم☹☹☹

حیف شوهرم اصلا نمیزاره وسیله خونه بفروشم وگرنه منم‌میفروختم . شایدم بدم به خواهرم هدیه برا جهیزیش

منم خونه خریدم کل وسایلی که استفاده نکردم دارم می‌فروشم. خیلیا رو هم فروختم. هم اینکه جاگیر نباشه هم اینکه الان پولش بیشتر به دردم می‌خوره. خدا رو شکر شوهرم به این چیزا کاری نداره. 

چه خوب الان بازار یک و هفتصده

اره گرون شده

وای چه عالی من قصدم خریدشه حتما میخرم دیروز یه جارو برقی و سرویس تفلون و اتو کلمن قسطی خریدم الان ...

مبارکت باشه عزیزم . ولی من ک اصلا ازش استفاده نکردم یعنی شما بخری چیکار باهاش میکنی؟؟ دقیقا سبد سرخ کنش اندازه سبد سرخ کنه خودمه. انقد خنگ بودم دوتا سرخ کن دارم انگار الان

امید زندگیم دوقلوهام😍 
برامن پلوپز آرام‌پز بخارپز هس درواقع سه کاره مال جهیزیمه باور میکنی باز نکردمش به چه دردم میخوره☹ ...

من وقتی مهمون زیاد داریم از سرخ کن استفاده میکنم وکرنه راست میکی باید یه قوطی بزرک روغن بریزی روغنم وقتی دوبار گرم بشه دیگه نمیشه استفاده کرد

همه کار میکنه،جارو میکنه لباس میشوره و خیییلی کارای دیگه😆😆😆

كاش با بچه ها و مردا هم سروكله ميزد😫

اللهم ارزقنا توفیق الشهاده فی سبیلک خدایا ما را پاکیزه بپذیر🙏