2777
2789
عنوان

پلوپز همه کاره چه کارایی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1706 بازدید | 72 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خونه خریدم کل وسایلی که استفاده نکردم دارم می‌فروشم. خیلیا رو هم فروختم. هم اینکه جاگیر نباشه هم ...

چه خوووب . من شوهرم میگه بده به خواهرت . حس بدی داره از فروش وسایل خونه . ولی از طرفی خواهرمم قدر نمیدونه مثلا لب تاپمو ک مارک ایسوس هم بود قبل عردسیم دادم بهش حالا میگه وظیفت بوده بدی همه همین کارو میکنن قبل عردسی میزارن خونه باباشون . حالا بهش میگم یعنی توهم شوهر کنی میزاریش خونه بابا میگه نهههههه انقد بهش برمیخوره

امید زندگیم دوقلوهام😍 
چه خوووب . من شوهرم میگه بده به خواهرت . حس بدی داره از فروش وسایل خونه . ولی از طرفی خواهرمم قدر نم ...

کاش منم ازین خاهرا داشتم منم کلی کارهاشو راه مینداختم😌

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
ممنون چه مارکیه چه رنگیه

نه سرخ کن نداره قابلیتاش ایناست:

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
مبارکت باشه عزیزم . ولی من ک اصلا ازش استفاده نکردم یعنی شما بخری چیکار باهاش میکنی؟؟ دقیقا سبد سرخ ...

همه کار

دیگه گاز و فر و ماکروفر و تموم وسایل برقی جمع میکنم فقط از این استفاده میکتم

خیلیم خوشکل و شیک هست

برا شماهم لمسیه؟

همه کار دیگه گاز و فر و ماکروفر و تموم وسایل برقی جمع میکنم فقط از این استفاده میکتم خیلیم خوشکل و ...

اره لمسیه . الان رفتم تو کابینت یه نگاهش کردم   . به جای فر چجوری؟؟؟

امید زندگیم دوقلوهام😍 
خواهر نداری گلم؟؟ خواهر خیلی خوبه . اونم خدایی برا من خوبه فقط یکم بی تفاوته نسبت به چیزایی ک براش م ...

دارم ولی ازین لطفا نمیکنن😂😂😂😂

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍