2777
2789
عنوان

پلوپز همه کاره چه کارایی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1706 بازدید | 72 پست
من پلوپز سرخ کن بخار پز ساندویج ساز همشو دارم همشم بدون استفاده دلم میخواد از این همه کاره ها ب ...

منم همه ی اینارو دارم به علاوه خبلی چیزا دیگه . همه کاره چیه؟؟؟ چجوریه

امید زندگیم دوقلوهام😍 
به صرفه هست یدفه پلو پز همه کاره بخرم ؟یا جدا جدا

برا منم چندکاره

سرخ کنم داره

پلو پز ارام پز

ظرف مخصوص بخار پز هم داره

ولی اصلا ازش استفاده نکردم😐

اگ میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرخ کن هم داره؟چند میدی 

اره گمونم داره ولی مطمئن نیستم. ۱ تومن.

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
منم همه ی اینارو دارم به علاوه خبلی چیزا دیگه . همه کاره چیه؟؟؟ چجوریه

شبیه سرخ کنه ولی بزرگتر

لمسی عست با درجه های مختلف از کیک تا برنج و خورشت و سوپ و خلاصه همه چی میشه باهاش پخت

اره گمونم داره ولی مطمئن نیستم. ۱ تومن.

نگاه کن ببین اگ سرخ کن داره بمن خبر بده اگه کاملا نو تو مشما شه میخرم واسه جهاز میخام یکمم تخفیف بدی

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
چند خریدی؟

یادم نیست. مال زمان جهیزیه‌است. ولی استفاده نکردم‌تو کارتنش مونده. سرچ کردم دیدم تو بازار ۱۲۰۰ه.

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
حیف شوهرم اصلا نمیزاره وسیله خونه بفروشم وگرنه منم‌میفروختم . شایدم بدم به خواهرم هدیه برا جهیزیش

خوبه

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
شبیه سرخ کنه ولی بزرگتر لمسی عست با درجه های مختلف از کیک تا برنج و خورشت و سوپ و خلاصه همه چی میشه ...

خب منم همینو دارم دیگه . بیست کارست . به علاوه همه اونایی ک گفتی جدا جدا

امید زندگیم دوقلوهام😍