2777
2789

سلام

من۲۵سالمه لیسانس دارم الانم شاغل هستم حقوقم هم ماهی۱ملیون هست خانواده خوبی هم دارم خوشگل هم‌هستم ولی یکم تپلم اضافه وزنم در حدود ۵کیلو هست ولی قدم بلند نیست

حالا یه خواستگار دارم قدش بلنده لاغر یکم و به نظر من یکمی زشته

دیپلم داره خانواده خیلی خوبی داره اهل کار کردنه ۳۰سالشه 

حقوقش نزدیک ۴ملیون هست ماهی

اخلاقش تا اینجا خوب بود 

به نظر شما با توجه به این شرایط من چیکار‌کنم ؟

چه جوابی بدم؟

خانوادش خیلی مشتاق هستن به این ازدواج 

خیلی دل نگرانم نمیدونم چیکار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوادم میگن قیافش زشت نیست ولی با توجه به کنار من  یکمی زشته

عکس بفرست

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

چقدر دیر میخواد ازدواج کنه خاستگارت ۳۰سال من ۱۸ بودم شوهرم ۲۲ محض خنده گفتم😂😂

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍

قیافه تا حدی مهمه ولی نه اینکه اولین اولویت باشه

بنظرم بهتره اول از همه خوب بشناسیش، ببینی اگه چهرش به دلت ننشسته سیرتش چطوره، اون به دلت میشینه یا نه

اگه دیدی همه چیش اکیه که هیچی ولی اگه دیدی نیست بیخیالش شو

لطفا هرجا تاپیک ترسناک دیدید من رو توش تگ کنید🙂❤

عزیزم ایشالله که خیره❤
هر خانمی، در اعماق وجودش می‌داند که همسر مناسب او کیست. پس چه کاری بهتر از این‌که مشخصات آن همسر را روی کاغذ بیاورید؟ یک لیست از مشخصات همسر دل‌خواه خود تهیه کنید و آن‌ها را به ترتیب اولویت و اهمیت مرتب کنید. این کار بسیار ضروری است و ما واقعاً انجام آن را توصیه می‌کنیم. چراکه یک تصویر جامع و کلی در اختیار شما خواهد گذاشت تا با دید بهتری نسبت به انتخاب همسر خود اقدام کنید. سعی کنید در فرآیند ثبت مشخصات همسر خوب و ایده‌آل خود، اصلاً احساسی عمل نکنید. هرچند، احساس از چیزهای مهمی است که باید در لیست خود مورد توجه قرار دهید، ولی در نوشتن لیست کاملاً منطقی و به‌دور از بزرگ‌نمایی و احساس عمل کنید. به اولویت اهمیت این مشخصات هم بسیار دقت کنید. چراکه بسیاری از خانم‌ها، خواستگارهای زیادی را به‌خاطر دارا نبودن ویژگی‌های کم‌اهمیت رد می‌کنند و فرصت‌های ازدواج با یک همسر مناسب را برای خود محدود می‌کنند. شما می‌توانید خودتان در زمینه‌ی انتخاب همسرتان فعالانه عمل کنید!

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
شرایط مهمه ولی باید ببینی عقل و دل خودت چی میگه

من یه مشگلی که دارم‌مادرمم هم همش بهم یاداوری میکنه و غذابم میده اینه که من از طرف یه گوشم ناشنوا هستم ولی حتی دوستی از دبستان باهاش بودم متوجه نشده کسی خبر  نداره مامانم میگه با این شرایط باید  طرف تو یکم پاین تر باشه موقعیتش تا قبول کنه فردا حرف بهت نزنه

من یه مشگلی که دارم‌مادرمم هم همش بهم یاداوری میکنه و غذابم میده اینه که من از طرف یه گوشم ناشنوا هس ...

مگه تو زندگیت تاثثیر گذاشته ناشنواییت

بعدشم مامانا میخوان خودشون راحت شن بگن دخترمونو شوهر دادیم به حرف مادرت توجه نکن ببین خودت چی میخوایی🤔

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
قیافه تا حدی مهمه ولی نه اینکه اولین اولویت باشه بنظرم بهتره اول از همه خوب بشناسیش، ببینی اگه چهرش ...

وقتی خواستگار برام میاد خیلی غذاب میکشم نه خواب دارم نه خوراک بعضی وقت ها میگم کاشکی اصلا خواستگار‌نیاد راحت بشم