2777
2789
عنوان

کسی هست بیاد کمکم؟؟

98 بازدید | 17 پست

عزیزان دل ، من خیلی لاغر بودم ، همیشه تو زندگیم حسرت اینو داشتم ک هیکلم اوکی باشه ، ک هیچوقت نبود ، همه تا منو میدیدن میگفتن وای ، واقعا چاق نمیشی ؟ چرا هیچی نمیخوری و اینا 

حالا همه ی اینا بکنار ، من الان ی ماه هست ک دیگه رو اوردم ب قرصهای چاقی ، بعد الان صورتم ی ذره پر شده ، ولی بیشتر از همه شکمم اومده جلو 😒

همش میرم جلو اینه میگم خدایا ، ی ذره بره تو دست و پام ،چرا همش شکمممم

بنظرتون ورزشی هست ک شکم جلو نیاد؟ دست و پاها پر بشه 

خدایا ، چقدر مصیبت میکشم سر این لاغری😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برو دکتر بگو ازمایش انزیم های کبدی برات بنویسه. قرص های چاقی اولین کاری که میکنن کبد چرب ایجاد میکنن

متخصص تغذیه هستم😊                                         پیج من در اینستاگرام: green1diet@
قرص های چاقی عوارض داره. استفاده نکن

عوارض ، از عوارض روحی بدتره یعنی 

من دیگه وقتی یجا میرفتم بهم میگفتن چرا لاغری ، حالت تهوع میگرفتم از این جمله

ببین خودم میدونم در این حد لاغر نیستما ، ولی اعتماد بنفصم دیگه نابود شد از بس همه گفتن

ای ام تپل مپل. اولش لاغر بودم بعدا اوکی شدم بعد زایمانم تپلی شدم دلم می خواد لاغر بشم .

من بعد زایمانم بدتر شدم

خداااا

میگم حداقل منو به قبل بارداریم برگردون

من بچه شیر میدم چون شیرم کمه رژیم نمیگیریم.انشاا... یه کم بزرگتر شد وزنمو کاهش میدم.

من بچمو هم شیر خودم میدادم ، هم شیر خشک 

ک مثلا کمتر اذیت بشم 

باز فک کن تو شیردهی ، هفت ، هشت کیلو از این وزن ناقابلم کم شد 

یعنی به یه باد بندم ک وزنم پایین بیاد😔

با تمام این اوصاف ، شوهرمم نمیدونه دارم قرص چاقی میخورم، الان شکمم اومده جلو میگه نکنه بارداری ؟؟ 😂😂توهم برداشته بیچاره 

همص میگه چی شد شکمت اومد جلو