2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره تا حالا فلفل دلمه کسی ریخته ؟

پیاز رو رنده کن سرخ که شد بهش پوره گوجه اضافه کن

آب گوجه که کشیده شد ادویه بزن بعد بهش تخم مرغ بزن

همین ترکیبو میتونی بهش سوسیس سرخ شده هم بریزی

اره عشقم

خانم خوشگله ببین اول پیاز، فلفل دلمه یا فلفل معمولی (قارچ اگه دوست داشتی) رو خورد میکنی، سرخ میکنی، بعدش گوجه رنده میکنی و ادویه (فلفل سیاه، زردچوبه) همراه رب میزاری قشنگ کنار پیازا قشنگ آبش کشیده بشه، خوشرنگ تر و پررنگ تر بشه، در همین حین یه کوچولچ شکر و نمک میریزی توش یه حفره درست میکنی تو تابه تخم مرغارو میشکنی سفیدش پخت زود قاطی کن، سیر هم اضافه کن بعدش پنیر یا کره بزن توش و نوش جونت.

من گوجه رو ریز خرد میکنم اول پیازو داخل روغن سرخ میکنم بعد گوجه اضافه میکنم و سرخ بعد تخم مرغ و اضافه میکنم اگه دوست داری هم بزن اگه نداری عسلی کن من عسلی خیلی دوست دارم اگه دوست نداری بذار کامل بپزه نوش جان

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

اول گوجه هارو رنده کن بزار کااامل آبش کشیده بشه بعد پیاز رنده شده بریز تفت بده با روغن و بعد یکم رب همراه ادویه اگه خواستی دلمه بریزی همون اول با گوجه ها بریز بزار خوب بپزه روغنشو یکم زیاد بریز خوشمزه بشه بعدم ک تخم مرغ :))

😂😂

روغن بریز بعد گوجه رو رنده کن یا ریز خرد کن بزار با شعله کم خوب بپزه بعد توش رب بزن تفت بده رب ک تفت خورد تخم مرغ بشکن

میشه گوجه مرغانه اگ رب نزنی

اگ رب بزنی میشه املت و باید تخم مرغ هم بزنی

خانم خوشگله ببین اول پیاز، فلفل دلمه یا فلفل معمولی (قارچ اگه دوست داشتی) رو خورد میکنی، سرخ میکنی، ...

مرسی عزیزم حتمن درست میکنم

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

گوجه رو نصف میکنم میذارم تو تابه همراه کمی روغن درشو میبندم تا یکم بپزه پوستش راحت کنده شه بعد با گوشت کوب لهش میکنم یکم پوره سیر میزنم صبر میکنم گوجه خوب سرخ شه به روغن بیفته بعدم تخم مرغارو که تو ظرف دیگه هم زدم بهش اضافه میکنم ادویه هم نمک و فلفل سیاه زیاد و زردچوبه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز