2777
2789
عنوان

مامانای کرجی یه لحظه...

359 بازدید | 33 پست

دکتر اطفال خوب تو کرج میشناسید؟ بهم معرفی کنید ممنونم 

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...

مجید امین نژاد خیلی کاربلده

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر یاسر سمیعی زاده خیلی خوبه من دخترمو بردم پیش ربیعی فر و قدسی هیچی حالیشون نبود داروهاشون اثر نداشت برای کولیک سمیعی یه دارو داد خیلیییی اروم شده 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
بهبد تو چهارراه طالقانی خوبه شبانه روزیم هس 

متخصصاش خوب نیستن 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
ممنونم شماهره تلفن یا ادرس داری فداتشم

ادرسش چهارطالقانی بعد از اداره پست کوچه شهروز تلفنشم از تو گوگل میتونی پیدا کنی 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
ادرسش چهارطالقانی بعد از اداره پست کوچه شهروز تلفنشم از تو گوگل میتونی پیدا کنی 

ممنونم عزیزم

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...

ستاره صمصامی هم خیلی خوبه باتجربه هم هست 

دکتر یاسر سمیعی زاده خیلی خوبه من دخترمو بردم پیش ربیعی فر و قدسی هیچی حالیشون نبود داروهاشون اثر ند ...

دخترتون چند وقتشه؟ من میبردن پیش دکتر ابراهیمی بعد سرلاک اماده گفت بخر... به هر کی میگم تعجب میکنه میگه غذای طبیعی بهتره

من همیشه پسرمو اونجا میبرم یکیم تو چهاراه گلزار 45متری صبحا تا 2هس اون خوبه

من بردم بهبد پیش ربیعی بعدش پرونده تو مطبش تشکیل دادم هیچ توضیحی برا زردی نداد بهم که نره بالا زردی رفت بالا . بعد برا کولیکش یچی داد اصلا زیر یماه نمیدن قدسی هم همینطور بعد دوتاشونم نفهمیدن بچم رفلاکس هم داره هی اسپری بینی دادن بردم سمیعی فهمید داروهاش خوبه کولیکش خیلی خوب شده 

علیرضا عبادی نهم شاهین ویلا عاااالیه البته اگه نوبت گیرت بیاد

خیلی سخته اونجوری ممنونم