2777
2789

من خییییییییلی میترسم ازاتاق عمل و بی هوشی تو روخدا بیاین انگیزمو تقویت کنید دعاتون میکنم...بینیم انحراف داره😭ازقبل وبعد عملتون بگییین

کاربری ماه دختم الکی الکی تعلیق شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو اول بدون چی میخای هدفت عمل کردن دماغه درستع؟خب مرحله بعدن وارد شدنه تو باید وارد عمل بشی باتمام وجودت و تک تک سلولات برو ب سمت هدفت و خونسرد باش و توکل کن ب خدا و بدون فکر منفی حالتو بدتر میکنه و تورو از هدفت دور میکنه پس مثبت بیاندیش

من عمل کردم اصلا ترسناک نبود دوباره میخوام برم ترمیم 

من میگم شاید به هوش نیام یا وقتی دارم بی هوش میشم کامل بی هوش نشم چمیدونم فکرای چرت وپرت تو روخدا شما چطور وارد اتاق عمل شدی

فقط تا روی تخت برو.کمتر از چن ثانیه بی هوش میشی و بعدش دیگ کار از کار گذشته. منم میترسیدم ولی دلو ز ...

وای خیلی میترسم دلم میخواد گریه کنم بهش فکر میکنم ازیه طرفم واقعا دماغم بده انحرافه و تنفسمو مشکل دار کرده

هفته دیگه وقت معاینه دارم هزینشو نمیدونم شماهم شیرازی؟

آره نزدیکای شیراز اسم دکترت چیه

💞💞💞من شاعرم، تلخم، غم انگیزم، بداخلاقم اماتوخوب مطلقی ازمن نمیرنجی💞💞💞♏
وای خیلی میترسم دلم میخواد گریه کنم بهش فکر میکنم ازیه طرفم واقعا دماغم بده انحرافه و تنفسمو مشکل دا ...

ترس نداره تا اتاق عمل اینجوری فک کن ک داری میری سونو معمولی یا معاینه

البته من گفتم انگار میرم آرایشگاه،کافیه دراز بکشی و بی هوش بشی،،،تاماممم