2777
2789

چقدر توی کار خونه کمک می‌کنن ؟!

من شوهرم دانشجوئه ، با هم می‌رسیم خونه ولی اون با دراز می‌کشه یا استراحت می‌کنه و به من سفارش میده چه غذایی می‌خوام و چرا اینجا رو هنوز جمع نکردی و یه عالمه خرده سفارش دیگه

از درس ‌و برنامه هام افتادم ؛ استراحت هم نمی‌تونم داشته باشم چون حجم درسام خیلیییی بالاست..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم که خونه دارم و شوهرمم کمک نمی‌ده کل کارای خونه و بچه با منه. در حد یه آب جوش بگم می‌زاره اگه خسته نباشه. ولی دیگه خریدها و کارای بیرون با خودشه. 

یه دوره کوتاهی قبل بچه دار شدن میرفتم سر کار اون موقع هم کارای خونه با من بود شوهرم کار نمی‌کرد در حد چایی گذاشتن بود. 

مامان بابای من جفتشون شاغل بودن

چون کار بابام سنگین تر بود و تایمش بیشتر بود بیشتر کارارو مامانم انجام میداد ولی اونم هر وقت خونه بود کمک میکرد مثلا غذا درست میکرد یا خونه رو مرتب میکرد

ولی الان دیگه مامانم کمکی میگیره بیشتر برا تمیزکاری فقط غذا درست میکنه

هیج کمکی نداشته دو تا بچه بزرگ کردم خودم تنهایینهایت کمک شوهرم اینه حالا بیا بشین خسته شدی بعدا انحا ...

همین جمله اش خودش یه کمکه 😂😂. وگرنه ما خانوما رو باید از برق بکشن تا به دقیقه استراحت کنیم.‌ 

ما جمعه ها روز تمیز کاری مشترک داریم یعنی اون روز مثلا من جارو میکشم اون طی  کلا هر کدوم یه کار انجام میدیم و...بقیه روز ها اگه مریض باشم یا بی حوصله باشم  و...ظرف ها میشوره 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️