2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا یهو فهمیدی که یازده سال رابطه داشته؟

به شوهرم گفتم تمام امارش رو دارم حتی میرم شماره شوهرشم پیدا میکنم یاخودت همه چیزو اعتراف کن فهمیدم قبل ازدواجمون باهم بودن میگفت اون ول کن نبود  اولش پول میخواست بعد فقط حرف میزدیم شوهرم اینقدر مغرور بود وفکرمیکرد زرنگه که دستش رو نمیشه

البته انسان در حال خطا رو باید هدایت به زندگی واقعی کرد و از توام خارج کرد 

اتفاقا بخاطر یه خطای کوچیک من چقدر سرکوفتم میرد فقط خوشحالم که اون کوه غرورش یهو آب شد

کمک ش کن نه با دعوا از رابط خارج بشه 

دارم میسوزم که هی میگفت مزاحمه اینقدر بمن گیرمیداد که نگو من احمق ساده فکر میکردم مقصرمنم فکرمیکردم از دوست داشتن زیاده

دارم میسوزم که هی میگفت مزاحمه اینقدر بمن گیرمیداد که نگو من احمق ساده فکر میکردم مقصرمنم فکرمیکردم ...

اون شوهر فقط سهم تو هستم و یک زندگی خوبی رو باید رقم بزنی و خودت کوه اعتماد به نفس و استقامت باش

اون شوهر فقط سهم تو هستم و یک زندگی خوبی رو باید رقم بزنی و خودت کوه اعتماد به نفس و استقامت باش

یه زمانی میگفتم اگه همچین اتفاقی بیفته تف هم جلوش نمیندازم ومیرم .الان نمیدونم چیکار کنم دیگه برام هیچ ارزشی نداره این مرد.

یه زمانی میگفتم اگه همچین اتفاقی بیفته تف هم جلوش نمیندازم ومیرم .الان نمیدونم چیکار کنم دیگه برام ه ...

اون اشتباه کرده ولی غرور و خجالت باعث میشه شخصیت خودشو نشون نده

اون اشتباه کرده ولی غرور و خجالت باعث میشه شخصیت خودشو نشون نده

اینقدر در مورد خیانت سخنرانی میکرد که فکر میکردم عمرا اینکارو بکنه 11سال عمرم کنارش تباه شد

فهمیدم تواین 11سال زندگی شوهرم با عشق قبلیش رابطه تلفنی داشته

منم رفیقام چند تاشون همین جورین میگن احوال همو میپرسیم ولی حضوری درارتباط نیستیم اینا ...درکل درست نیست کارشون کسی که متاهل شد متعهد میشه به همسرش گذشته هرچی بوده باید فراموش کنه...شما مطمنی از کجا فهمیدین