2777
2789

سلااااااام بچه ها...🙋‍♀️👋

یکم از بحث های الکی بیرون بیایم😃 و مشکل چندنفرو شاید حل کردیم😎طولانیه ولی به دردبخوره😜شرمنده که کتک کاری و خواهرشوهری و جاری و حس ششم و خرید نیست😑دیگه  به بزرگی خودتون ببخشید😶

این تاپیک بیشتر برای کسایی که تنبلی تخمدان ،کیست ،عفونت دارن رحمشون سرد  و مهم تر از همه اونایی که نی نی میخوان و منتظرن خیلی مفیده... 😊پس کسایی که میشناسید با این مشکلات رو تگ کنید که اگه دوست داشتن استفاده کنن😉

الان خاله م ۳۸ سالشه تنبلی داره بعد اونههههمه دکتربعد دوماه استفاده از اینا الان بارداره😍

اول ازهمه به خدا توکل کنیم و از خودش بخوایم🤲

ایشالله دامن همه منتظرا سبز بشه🤰 و بچه بغل🤱 حداقل دوقلو✌

خببببببب🙂🙂🙂

🌹اول از همه پلی کیستیک چیه و علائمش چیه؟🤔

سندرم تخمدان پلی کیستیک یه اختلال رایجه که تو۷۰ درصد زنان تو سنین باروری رخ میده به اینصورت که تخمدان ها بزرگ میشه و ازکیست های کوچیک که حاوی مایع فولیکول هستند پر میشه..یعنی فولیکول هاتون بزرگ نمیشه به اصطلاح میگن فولیک غالب نداری پس  لقاحی صورت نمی گیره ..👉pcosبا سونوگرافی مشخص میشه👁

🌹علائمش هم نامنظمی پریود،یا پریودای طولانی،فاصله زیاد بین دو تا پریودی یعنی فاصله شون بیشتر از ۳۵ روزه ویا تویک سال۸بار پریودی اتفاق میافته ،آکنه،موی زائد،چاقی و...خلاصه هرچی بگم کم گفتم😫 قرار نیست همه علائم رو داشته باشید 😣مهم ترینش همون فاصله و پریودی طولانیه😟

🌹عفونت هم علائمش خارش و سوزش و درده مخصوصا  هنگام نزدیکی🙈که اگه عفونت قارچی باشه یه دلمه های پنیری شکل سفید دفع میکنید🥴

🌹سردی  و گرمی رحم تو طب امروزی معنی نداره ولی طب سنتی این رو ثابت کرده🌹

خب تجربیات بقیه که دیدم و پرسیدم و جمع کردم رو براتون میزارم امیدوارم به دردتون بخوره😚پیشاپیش بخاطر غلط املائی هام عذر میخوام😚شماهم اگه چیزی غیر از اینا میدونید بگید همه استفاده کنن☺️

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه سردی رحم‌چکار کنیم 😭😭

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭

اینم یه سری کارا که انجام بدید💁‍♀️

👈روزای اول،دوم وسوم پریودی صد گرم تخم هویج فرنگی رو دم کنید و  ناشتا بخورید🌼باعث گرم شدن رحم می شه🌼

👈وقتایی که پریودید حلوا میتی،کاچی،قوتو کرمان(نمی دونم اسمشو درست گفتم یا نه☹)بخورید خیلی خوبه😋💪

👈در ایام پریودی. خرما رو تو روغن کنجد یا روغن زیتون تفت بدید بعد سیاه دانه و عسل رو بهش اضافه کنید و میل کنید🌼کنجد هم میتونید اضافه کنید🌼

👈 هر روز صبح سیاه دانه بخورید مخصوصا ناشتا. یا دوسین یعنی نصف لیوان سیاه دانه+نصف لیوان عسل  وهر روز ناشتا و هرشب قبل خواب چند قاشق بخورید🌼۱۵ روز آخر سیکلتون دیگه از سیاه دانه و عسل استفاده نکنید چون اگه جنین باشه دفعش میکنه🌼

👆مخلوط سیاه دانه و عسل برای  آقایونی که ضعف اسپرم دارن و یا واریکسول  هم  خیلی مفیده🌼

👈رازیانه دم کنید و بخورید بهتره ناشتا بخورید 🌼چندروز قبل از لقاح🙈 حتما بخورید هم خودتون هم همسرتون🌼

👈 روزانه از دم کرده های زیر حتما بخورید؛رحم رو گرم میکنه:

👍دم کرده دارچین🌼

👍دم کرده زنجبیل🌼

👍دم کرده پونه🌼

👍دم کرده کاسنی🌼

👍دم کرده اسطوخودوس🌼

👍دم کرده گل محمدی🌼

👆خواستید می تونید بهشون نبات ویا عسل  اضافه کنید 🌼

👈چند روز آخر پریودی که خون در حد لکه دارید عسل  واژینال کنید هم رحم رو گرم میکنه و هم کیست و عفونت رو دفع. بعد از پریود ۳ روز یکبار انجام بدید تا قبل از تخمک گذاری و لقاح . که اگه جنین تشکیل شده بود یا درحال تشکیل شدن بود دفع نشه🌼

👈عرق کاسنی هر روز ۳ استکان بخورید مخصوصاااااا روزای پریودی🌼

👈جوشانده کاسنی رو تو روز های پریودی بخورید حتما🌼

👈برا فولیک و فعال شدن تخمدان و قوی شدنش یه معجون معجزه آسا میگم حتماااااااا حتماااااا حتماااااا بخورید🧐

👍تخم مرغ اگه بود بلدرچین اگه نبود محلی🥚

👍شیر اگه بود محلی🐄اگرم نبود از سوپری تهیه کنید.🥛

👍گردو🌳

👍خرما🌴

👍موز🍌

👍عسل🍯

اینا رو مخلوط کنید قشنگ میکس کنید و روزانه حداااااقل یه لیوان بخورید عالییییه.. اصلا نبایدتخم مرغ یا تخم بلدرچین و شیر رو حذف کرد.. بقیه رو به دلخواه میتونید اگرم بقیه رم حذف نکردید که چه بهتر👍🌼یه خانومی فولیک نداشت اصلااااا. تو یه ماه۱۲۰ لیوان خورده بود😐 الان دوقلو پسر بارداره😍

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

👈استفاده از چهار شیره ؛خرما ،انگور و... خیلی خوبه می تونید با شیر مخلوط کنید یا همون جوری میل کنید🌼

👈استفاده زیاااد از چهار مغز 😋گردو بادام پسته فندق🌼

👈هر روز یه پیاز زرد رو بخورید خام یا آبپز  به دلخواه.. خیلی خوبه🌼

👈 استفاده روزانه از خرما هم خودتون هم همسرتون🌼

👈استفاده از ارده کنجد ...حتما بخورید🌼

👈میوه زیاااد بخورید البته میوه های دارای طبع گرم... 🌼

👈سبزی زیاد بخورید  زیاااااد🌼

👈آویشن و زنجبیل و سیر  رو به برنامه غذایی تون اضافه کنید🌼

👈حبوبات زیاااد بخورید .آش رشته خیلی بخورید مقویه😋🌼

👈بیشتر از گوشت بلدرچین بوقلمون وماهی استفاده کنید به جای گوشت گاو و مرغ🌼

👈 تو ایام پریودی تخمدان و رحم و ران پاهاتون رو با روغن سیاه دانه مالش بدید بعد یه نایلون تمییز بزارید روش و با یه شال بپیچید که گرم بشه🌼

👈تو ایام پریودی اگه بلدید بادکش رحم و تخمدان رو انجام بدید اگرم نه ببنینید کی بلده براتون انجام بده🌼

👆بادکش رحم به اینصورت که اول یه خمیر با آرد درست کنید بزارید روتخمدان و رحم و اینا( خمیر نازک باشه) بعد یه کم پنبه رو به الکل آغشته کنید آتیش بزنید وتویه لیوان بندازید(بهتره لیوان  روی باشه که اذیت هم نشید) بعد رو شکمتون  محل تخمدان و رحم روی خمیر قراربدید  و بعد۱۰ دقیقه بردارید🌼این روش برا کم کردن درد پریودی هم خیلی مفیده🌼

👈شربت اخلاط ثلاث مغازه  داروهای گیاهی دارن تهیه کنید 🌼

👈دمنوش بانوان یه مخلوط گیاهیه که اینم  از عطاری ها تهیه کنید دم کنید بخورید🌼

👈چند ساعت قبل از رابطه 🙈همسرتون یک یا دوفنجان قهوه بخوره☕🌼چیزای مقوی بدید به همسرتون🌼

👈قبل از رابطه🙈 واژینال جوش شیرین انجام بدید  به این صورت که یه قاشق چای خوری جوش شیرین روداخل پوار بریزید با آب جوشیده ی ولرم پوار رو پرکنید و واژن رو شست و شو بدید🌼

👈برای عفونت از سرکه سیب آب برنج و اب ماکارونی  هم میتونید استفاده کنید به این صورت که  توی تشت بریزد و به مدت۳۰ دقیقه داخلش بشینید.🌼سرکه سیب رو با اب قاطی کنید🌼

👈 برای عفونت یا پیاز روخام بخورید یا آب پز بکنید بخورید و توی آب پیاز بشینید. و یا یه پیاز رو نصف کنید وبزارید توی لباس زیرتون🤐😵

👈برای عفونت جوشانده آویشن رو بریزید تو تشت و چند قطره بتادین بریزید توش و۳۰ دقیقه  توش بشینید۰🌼

👈برای عفونت و خارش واژن جوش شیرین رو بزنید به سطع واژن و بعد نیم ساعت بشورید اگه بسوزه یعنی عفونت دارید 🌼

👈برای عفونت نمک دریا رو بریزد تو آبگرم و توی یه تشت ۳۰ دقیقه توش بشینید🌼

👈استفاده  از پیش بند...حتماااا تا شکمتون خیس نشه سرد نشه و...🌼

👈هر روز نیم ساعت تو هوای پاک وآزاد پیاده روی👣کنید🌼

👈هر روز ورزش کنید مخصوصا دراز و نشست🌼ورزش های سنگین انجام ندید🏋️‍♀️🌼

👈فولیک اسید بخورید...🌼

👈خواب کافی داشته باشید🛌🌼

👈دوری از سردیجات،ترشیجات و شیرینی جات. نخورییید نخوریددد🛑

👈غذاهای کنسروی،فست فود،ماست،خیار،هندوانه،پنیر،کشک،کاهو، برنج نان سیب زمینی کدو  غذاهای داری طبع سرد اصلااااااااا بی هیچ وجه نخورید🛑

👈مرغ تامیشه نخورید🐓 اگرم خوردید خیلییی کم و به مرغتون زنجبیل اضافه کنید🛑

👈هم خودتون و هم همسرتون از لباس های زیر تنگ👙 استفاده نکنید  از شلوار های گله گشاد نخی یا کتانی بپوشید و فقط تو پریودی ها شورت بپوشید🛑

👈تو ایام پریودی تاااا میتونید جلو خودتون رو بگیرید که نرید حمام لطفااااا😩 اگرم رفتید😒نشینید یه دوش سررررریع سرپایی بگیرید به هیچ وجه نشینید🛑🧖‍♀️

👈به هیچ وجه روی زمین سرد نشینید 🛑

👈اگه اضافه وزن دارید حتما ورزش کنید رژیم بگیرید خیلییی تاثیر داره پس چاقی ممنوع🛑

👈از تامپون استفاده نکنید😖باعث عفونت میشه اصلا استفاده نکنید🛑

👈 استرس نداشته باشید بی خیااااال استرس ممنوع..🛑

شلکس کنید بابااا😁یعنی خوتونو شل کنید ریلکس شید😀🧘‍♀️

👈چهار روز قبل از تخمک گذاری  اصلا رابطه ندلشته باشید🛑

👈زن قبل از مرد ارضا بشه بهتره🙈🙈🙈🙈🙈

👈نفوذ😐ازپشت باشه بهتره یعنی پوزیشن داگی🙈 و مرد در هنگام ارضا شدن یه دخول عمیق داشته باشه😶😶😶

👈بعد از نزدیکی حتما دو تا سه ساعت به پهلو بخوابید🤗

👈بعد از آزاد سازی تخمک طی ۲۴ تا ۴۸ ساعت ۲ تا ۳ بار نزدیکی داشته باشید🙈

🌸برا تعیین زمان تخمک گذاری از کیت تخمک گذاری یا سونوگرافی استفاده کنید🌸

🤲رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین🤲

دوست داشتین نظر بزارید💬

امیدوارم استفاده کنید و نتیجه رم تو همین تاپیک  اعلام کنید 🙂 کسایی هم که قبلا نتیجه گرفتن اعلام کنن  بقیه انگیزه بگیرن🤩

🙏و من الله توفیق التماس دعا🙏

لطفا اگه هرکی خوند استفاده کرد یا به دردش خورد یه فاتحه برای  بابابزرگم بفرسته ممنون😔

گوشیم قاطی کرد😟😟😟