2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از همه من یه کانال توی یوتیوب پیدا کردم که یه چالشی داشت برای ۲ هفته

۴ تا ویدیو مختلف داره که هرکدوم حدودا ۱۳-۱۴ دقیقه هستن

برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستید🥺🦋

من هرروز این ویدیو هارو میدیدم و همراهش ورزش میکردم ، خیلی سخت و طاقت فرسا هم نیست

یه اهنگ شاد هم بزارید اصلا یه جوری میگذره که متوجه نمیشید 

میشه کانالو بگید عزیزم

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

بعد ورزشمم یه لیوان شیر کم چرب میخوردم و صبر میکردم بدنم سرد که شد میرفتم یه دوشی میگرفتن و برای شام یه چیز سبک ولی مقویمیخوردم

و نون جو و سنگک رو هم جایگزین لواش کردم و برنج هم فقط ۹-۱۰ قاشق میخوردم و سرخ کردنی هم تا حد زیادی حذف کردم

وزنم ۷۵ بود الان ۶۸ ام و بدنم مخصوصا ناحیه شکمم قشنگ فرم گرفته 

و یه نکته که خیلی مهمه اینه که وقتی دارید ورزش میکنید نفس های عمیق زیاد بکشید و نفستونو حبس نکنید ، چون همین نفس کشیدنایعمیق میتونه چربی سوزیو حتی دو برابر هم بکنه

و حتتتتما ورزشتون که تموم شد یه چیزی بخورید و با خیاله اینکه نخورم لاغر میشم خودتونو گشنه نگه ندارید ، چون بعد ورزش عضلههایی که تخریب شده نیاز به بازسازی شدن داره و شما با هیچی نخوردن فقط به بدنتون صدمه میزنید

اسم کانال یوتیوب هم chloe ting سرچ کنید ویدیو هاش میاد واستون و میتونید اون ۲ هفته ایه رو انجام بدید 

همگی موفق باشید ☺️☺️❤️