2777
2789
عنوان

از کجا بفهمیم بختمون بسته شده؟

2245 بازدید | 32 پست

سلام خانوما

من خواستگارام با علاقه میان جلو و تو خواستگاری هم خوبن و خیلی خوب پیش میره حتی بعضیاشون تا چند جلسه میان و خیلی خودشونو راغب نشون میدن ولی یه هو دیگه نمیان و خبری ازشون نمیشه

چند نفر از اطرافیان بهم میگن خیلی خواستگاریای تو عجیبه احتمالا بختتو بستن

چکار باید کرد، راه مطمئنی میشناسید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پیش یه جادوگر خوب تلقین همیشه کارسازه

وقتی به دنیا میام سیاهم.وقتی بزرگ میشم سیاهم.زیر افتاب سیاهم.وقتی میترسم سیاهم.مریض میشم سیاهم.وقتی میمیرم هنوزم سیاهم....و تو ادم سفید:وقتی به دنیا میای صورتی ای .وقتی بزرگ میشی سفیدی.زیر افتاب قرمزی.سردت میشه ابی ای.میترسی زردی.مریض میشی سبزی... و وقتی میمیری خاکستری........وتو به من میگویی رنگین پوست؟؟؟  
اینا حقیقت داره؟یعنی چی واقعا؟ خواهرم داده یه نفر برام فال گرفته اونم گفته همزاد دارم مگه واقعیه ا ...

همزاد همون جنی هست که موقع تولد ما با ما به دنیا میاد همه دارن هنر نکرده که گفته تو داری خودشم داره منم دارم خواهرتم داره همه دارن ولی برا بعضیا اذیت میکنن مثلا اون همزادت از تو خوشش میاد و دوست نداره تو رو با کسی ببینه

من نه منم نه من منم😎