2777
2789
عنوان

از کجا بفهمیم بختمون بسته شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2248 بازدید | 32 پست
همزاد همون جنی هست که موقع تولد ما با ما به دنیا میاد همه دارن هنر نکرده که گفته تو داری خودشم داره ...

چه باحال... من شنیدم حتی برات شانس هم میارن... مثلا میبینی یهو ی کارت خود ب خود جور شد... بدون کمکت کرده

سراغ داری؟ 

نه بابا   منو چه به این کارا میگم بره چون بخودش تلقین کرده بختشو بستن وقتی چن تا جادو جنبل واسش بنویسن اونموقع بخودش تلقین میکنه که دیگه درست شده و...

وقتی به دنیا میام سیاهم.وقتی بزرگ میشم سیاهم.زیر افتاب سیاهم.وقتی میترسم سیاهم.مریض میشم سیاهم.وقتی میمیرم هنوزم سیاهم....و تو ادم سفید:وقتی به دنیا میای صورتی ای .وقتی بزرگ میشی سفیدی.زیر افتاب قرمزی.سردت میشه ابی ای.میترسی زردی.مریض میشی سبزی... و وقتی میمیری خاکستری........وتو به من میگویی رنگین پوست؟؟؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا باید چکار کرد؟

یکی از فامیلامون داشت رفت ملا بهش گفت یه کاری کرد خوب شد سریع هم شوهر کرد رفت توی دریای آب شور تا نیم تنه برو زیر آب در بیا جوری که ۱۰ تا موج از سرت رد بشه همه یعنی وقتی موج نزدیک شد سر تو ببر پایین که ابش از سرت رد بشه ۱ ثانیه هر چیزی باشه باطل میشه برا فامیل ما که جواب داد

من نه منم نه من منم😎

همش چرت وپرت بابا چنتا دعانویس بمنم گفتن حتی بیکی کلی پول دادم باطل کنه باز بعدازاون رفتم پیش کس دگ بازمیگفت بختت بستس فقط میخوان پول بگیرن اصلا همچین چیزی وجود نداره ک کلا بختو ببندن تواینترنت سرچ کن ببین نوشته

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙
خب حالا باید چکار کرد؟

عشقم این حرفا رو باور نکن.

نکنه خودت فاز منفی میدی.

حتما جذب خودته .

خاستگار بعدی که اومد همش مثبت فکر کن تو دلت بگو مطمئنم که این یکی درست میشه.

بعدم نیازت رو به خود خدا بگو.

بهش بگو خدایا خودت میل جنسی رو درون من قرار دادی .خودت هم یه راه حلال برای رفعش به من بده.

فقط خودش.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
نه بابا   منو چه به این کارا میگم بره چون بخودش تلقین کرده بختشو بستن وقتی چن تا جادو جنبل وا ...

اخه اگر با وجود این همه خواستگار راغب هیچ ازدواجی برای شما صورت نمیگرفت و همشون بدون هیچ دلیل مشخصی پس میکشیدن شما هم شک میکردی

تلقین نیست من بعد از سالها به این نتیجه رسیدم

قبلا هر کی میگفت میگفتم این حرفا الکیه

البته الان دیگه مثل قبل خواستگار ندارم ولی بازم هموناییکه میان اینطوری میرن و برنمیگردن

اخه اگر با وجود این همه خواستگار راغب هیچ ازدواجی برای شما صورت نمیگرفت و همشون بدون هیچ دلیل مشخصی ...

حالا که از جادوگر میترسی برو پیش مولا هرچند بنظرم جادوگرا ترس ندارن مامان یکی از دوستام فالگیر بود اصلنم ترسناک نبود

وقتی به دنیا میام سیاهم.وقتی بزرگ میشم سیاهم.زیر افتاب سیاهم.وقتی میترسم سیاهم.مریض میشم سیاهم.وقتی میمیرم هنوزم سیاهم....و تو ادم سفید:وقتی به دنیا میای صورتی ای .وقتی بزرگ میشی سفیدی.زیر افتاب قرمزی.سردت میشه ابی ای.میترسی زردی.مریض میشی سبزی... و وقتی میمیری خاکستری........وتو به من میگویی رنگین پوست؟؟؟  
همزاد همون جنی هست که موقع تولد ما با ما به دنیا میاد همه دارن هنر نکرده که گفته تو داری خودشم داره ...

وای فکر کنم همزاد منم عاشقم شده😍😍نمردیم و یکی هم عاشق ما شد😅😅😅😅😅

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟