2777
2789
عنوان

بچه اولم ازم دور شده

220 بازدید | 9 پست

بچه اولم 4سالشه و دومیم دوماهشه

با اومدن بچه دومم اولیم ازم دور شده و همش میخواد خونه مامانم باشه و از این رو به اون رو شده...اصلا از خونه فراری شده..هرچی هم بهش محبت میکنم بی فایده هست...هرچی هم بهش توجه میکنم بی فایده هست

کاااااش هیچوقت بچه دوم نیورده بودم

خاطر بچه اولم دیگه اون حسی که باید به بچه دومم  داشته باشم ندارم 

کارم شده گریه و پشیمونی 

زندگیم خیلی تغییر کرده خیلیییییییی

دخترام دنیای منن😍😍نازنین و آیناز

اولشه رفته رفته درست میشه عادت میکنه....سخت نگیر به خودت خب......

تو نی نی سایت یه عده عقده ای هست,اومدن برا تخلیه عقده هاشون زیادی باهاشون درگیر نشین....میشین مثل من😐🙄 فکر و عقیده ها باهم متفاوته,دعوا نداریم😜مخالف نظرمی  ریپلای نکن🤫🤫🤫🤫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه حسودی میکنه از مشاور کمک بگیر تا یدتر نشده

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

عزیزم به مرور درست میشه خیلی باهاش صحبت کن بگو تو عشق اول منی و باید از خواهرت مواظب باشیم دوتایی تا بزرگ شه و این حرفا..

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
هرکار بوده کردم....کاش هیچوقت بچه دوم نیورده بودم

اینطوری نگو عزیزم . همیشه همینه وقتی بچه ی جدید میاد اولی یه مدت گوشه گیرمیشه.دوست من پسر اولش8 سالش بود که دومی رو آورد اما نمیدونی چه بدبختی کشید بزرگه همش نق نق میکرد و  به شدت حسودی میکرد

اینطوری نگو عزیزم . همیشه همینه وقتی بچه ی جدید میاد اولی یه مدت گوشه گیرمیشه.دوست من پسر اولش8 سالش ...

تا چند وقت اینجور بود؟خودتون اذیت نشدید؟

دخترام دنیای منن😍😍نازنین و آیناز