بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خوبه ؟؟؟؟همونا كه نياز ب هيچي نداره ميزني بدون پارچه وگرنه كردن
شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌
من استفاده کردم ...نماینده فروش صمغ عربی و پن تا محصول زنانه ی دیگه هستم میخوای بیا کانالم هم توضیح داره هم فیلم ؟
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
من امروز خریدم ولی نمیدونم دقیق چکار کنم خیلی سفته همین طوریه یا مال من خوب نیست؟
سفته ؟ عزیزم یکم ورز دادن میخواد ولی حواست باشه زیادی هم شل نشه که کار باهاش سخت میشه