2777
2789
عنوان

اصفهانی های عزیز

93 بازدید | 13 پست

براختنه پسرموکجاببرم از عسگریه میترسم بخاطر رونا 3ماه و 15 روزه شو

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

لطفا بگین. قبل و بعدش باید چکنم

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آجی من دختر دارم نیمیدونم😀

خخ خداحفظش کنه برات خیلی خوبه دختر ختنه نداره باور کن از هولم پریود شدم😆

ختنه نداره اما گوشش را که سوراخ کردیم بچم خیلی اونروز گریه کرد و اذیت شد خیلی😢

اره قبول دارم گوشم سخته ولی نمیدونم. چرامیترسم دلم براش ریش میشه

اره قبول دارم گوشم سخته ولی نمیدونم. چرامیترسم دلم براش ریش میشه

خیلی هم باید مواظب باشی یکی از دوستای من بچش را درست ختنه نکرده بودن توی جیش کردن تا 2-3ماه مشکل پیدا کرده بود .باید یه دکتر کار بلد این کار را بکنه. 

دکترش کیه ؟دکتر اطفال؟

خوب نمیدونم میگم که 

خیلی هم باید مواظب باشی یکی از دوستای من بچش را درست ختنه نکرده بودن توی جیش کردن تا 2-3ماه مشکل پید ...

اون یکی را بردم عسگریه خوب بود ولی الام میترسم