2821
2789
نمیدونم دکتر ها میگن زیر هجده سال و بالای سی و پنج سال ریسک بارداری بالاست و باید کامل تحت نظر باشن& ...

اهان

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بستگی دارع واقعا

الان مامان بزرگ من 60 سالشه طرز فکرش قدیمی

ب من میگ ترشیده :/

در حالی ک دخترخاله مامانم 30 سالشع از نظر مامانش بچس :/

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.

سن مهم نيست درست انتخاب كردنو زندگيه شيرين داشتن مهمه خيليارو تو سن پايين وادار به ازدواج ميكنن كه خيلي بعد از دو سه سال پشيمونن و گناه دارن اگه خودشون انتخاب كنن البته بحثش جداست

انشاالله كه خوشبخت بشي سنتم عاليه

چیکار کنیم دنبال عروسیم دیگه.....برادرم هم دوست داره ازدواج کنه....خوب...

سلام دنبال عروس تو اینترنت؟ من خودم یکی هست قراره بعد چهلم عموش بیان اونم اگه بیان و سرکار نباشم

از همگی بابت جوابهاتون ممنونم ببخشید سرکارم اصلا یادم رفته بود تاپیک ثبت کرده بودم🙈🙈😂😂😂

من سختگیر نیستم همین الانشم دنبال یه آدم مناسبم ...منظورم خودشه سالم باشه سیگاری نباشه چشم پاک باشه خانوادش خوب باشن مدرک خودم لیسانسه ولی هیچوقت مدرک برام مهم نبوده ولی خب همه موردهام در حد معرفی موندن و کسی پیشقدم نشده برای خواستگاری خودمم نمیدونم چرا و ایراد کجاست؟ الانم دو نفر رو بهم معرفی کردن یکی چون کرجه و قبلا هم ازدواج کرده گفتم نه..اون یکی هم بعد احیاها قرار بود بیان که هم دختر عموی من و هم عموی اون شب احیا فوت کردن و موند حالا نمیدونم بعد چهلم بیان یا نه