2821
2789
عنوان

آقایی در سایت

891 بازدید | 115 پست

یکی از کاربرای آقای اینجا توی خصوصی باهام قرار ...میذاشت شاتشو دارم چجوری به نی نی یار بگم ؟

عزیزم دفعه دیگه کاربریتو اعلام میکنم و شاتتو میذارم

طرف ادعای شکست عشقیم داره و هولیه که نگوووووو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چرا قبول میکنید و چت تا قرار پیش میره بعد دعوا تون میشه و میخواهید حالا همو بود بدید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب چرا قبول میکنید و چت تا قرار پیش میره بعد دعوا تون میشه و میخواهید حالا همو بود بدید

از اول ازم ...مبخواست میگفت ۳شنبه یا جمعه شب

باهاش دوس نبووم که

بعد طدف با ۱۰نفر تو سایت رفیق بوده شکست عشقیم بوده با یکیم هس

خرابه بابا

از اول ازم ...مبخواست میگفت ۳شنبه یا جمعه شب باهاش دوس نبووم که بعد طدف با ۱۰نفر تو سایت رفیق بوده ش ...

😏 عجب

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اصن ارتباطی نبود از بار اول میگفت بقران میام پیشت میگفت چه پسر چه دختری می ...ت کلا ۱۵ مین هم حرف نز ...

آها

من فکر کردم باهاش دوست بودی

الان که ارتباط تموم شده میخوای

ابروشو ببری

خیلی کثیفن اینا

حالم بهم خورد

مرا با سنگ پیمانی است در هم طاقتی

آره کاربریشو میخام بذارم بلد نیستم بقیه دخترا رو فریب نده

فریب؟!

درخواست بدن شما اختیار داری قبول کنی یا نکنی

در خونه رو باز گذاشتی میگی چرا دزد اومد تو؟!

خود قبول درخواست یعنی بعله