راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خب چرا قبول میکنید و چت تا قرار پیش میره بعد دعوا تون میشه و میخواهید حالا همو بود بدید
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
از اول ازم ...مبخواست میگفت ۳شنبه یا جمعه شب باهاش دوس نبووم که بعد طدف با ۱۰نفر تو سایت رفیق بوده ش ...
😏 عجب
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
آره کاربریشو میخام بذارم بلد نیستم بقیه دخترا رو فریب نده
فریب؟!
درخواست بدن شما اختیار داری قبول کنی یا نکنی
در خونه رو باز گذاشتی میگی چرا دزد اومد تو؟!
خود قبول درخواست یعنی بعله