2821
2789
چیکار کنیم دنبال عروسیم دیگه.....برادرم هم دوست داره ازدواج کنه....خوب...

عزیزم اول بزار برادرت انتخاب کنه بعد شما برید با دختر حرف بزنید

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
اینو به همه میگیا      

نه....تاپیکی که در مورد ازدواج هست و قصد دارن ازدواج کنن میگم

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واسه ازدواج دیر نیست ولی خیلی سخت گیری نکن یکی رو انتخاب کن برو سر زندگیت خونه بابا تا یه سنی حال میده بعدش ادم دوست داره مستقل شه

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
نه....تاپیکی که در مورد ازدواج هست و قصد دارن ازدواج کنن میگم

جایی که کسیو نمیشناسین اومدین برای برادرتون دنبال دختر    

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 
من به شخصه زیر ۳۰ سال رو الان تو این زمونه نمیپسندم خودم ۲۷ سالمه دوست دارم ۳۰ سالگی ازدواج کنم  ...

خوشم اومد :)

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
چرا

نمیدونم دکتر ها میگن زیر هجده سال و بالای سی و پنج سال ریسک بارداری بالاست و باید کامل تحت نظر باشن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اینا قبول ک باید شعور کامل بشه و فلان... خودم ازدواج شکست خورده دارم بیشترم حس میکنم چون سنم کم بود اشتباه کردم... ولی ی سوالی ک پیش میاد تا عقله کامل شه نیازو چیکار باید کرد؟ خدایا این چیه خلق کردی عقلش ۳۰ سال کامل میشه جسمش ۱۲ سال؟ خودمو میگما ب کسی بر نخوره

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود