2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب سختی که داره   ولی بچه ها بعدا همبازی میشن و کلی خیالت راحته     من دوتای اولم سه سال   بین دومی و سومی ده سال     

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو

خواهرمن یک سال   یازده شهریور زایمان داشت سال بعد دوباره همون یازدهم شهریور یکی دیگه اورد  یعنی سه ماه فاصله 😁

بعد واس شیردهی شون چیمارمیکرد؟

شیر خشک و کمک غذا       چون رحم مادر ضعیف بود  دومی بیمار بدنیا اومد      میخوام بگم همه چی ممکنه    مادر برای حفظ سلامتی خودش باید مواظب باشه و درست برنامه ریزی کنه خیلی مراقب تغذیه و آرامش خودش  باشه      چون هم مادر هم جنین آسیب پذیرن    البته دو سال خوبه     

بهترین فاصله سنی بین فرزندان چقدر است؟ چه موقع بهترین زمان برای به دنیا آمدن فرزند دوم است؟ طبیعی است که سوالاتی از این دست در ذهن اغلب پدر و مادرها بوجود بیاید.  بسیاری از والدین معتقدند که فاصله سنی میان فرزندانشان باید کم باشد تا با هم بزرگ شوند و عده‌ای دیگر با اختلاف سنی بیشتر برای کاهش تنش و مشکلات میان کودکان اعتقاد دارند. با این حال اختلاف نظرهای زیادی در این موضوع وجود دارد. بیشتر روانشناسان این فاصله سنی را بین 3 تا 5 سال توصیه می‌کنند