2777
2789
عنوان

یعنی نمیشه جشن عروسی بگیرم😢

510 بازدید | 37 پست

قرار بود مرداد عروسیم باشه

از شانس ما کرونا اومد همه چیو بهم ریخت

چه برنامه ها که نداشتیم واسه عروسیمون😔

اسفند میگفتم حالا کووووو تا مرداد. تا اون موقع حل میشه

الان فقط ۲ ماه مونده به عروسیم

اما شرایط خوب نشده

فقط ۲ ماه مونده به مراسمم اما بجز رزرو تالار و آرایشگاه هیچ کاری نتونستم بکنم

همسرمم میگه همین روزا باید بریم هر دو رو کنسل کنیم چون تا اون موقع اوضاع درست نمیشه. نزدیکای تاریخ هم اگه بریم کنسل کنیم، پولشو کامل ازمون میگیرن

فرصت هم ندارم بیشتر نامزد بمونم

چون همون اوایل آشنایی که فعلا کرونایی نبود، خواسته همسرم نامزدی کوتاه بود و منم قبول کردم

چون تو دو تا شهریم

و اون تنهاست

رفت و آمد و تنهایی سخته براش

جهیزیه م هم بجز مبل و سرویس خواب، اوکیه

اسفند میخواستم اونارو بگیرم که کرونا برناممو بهم ریخت

در هر صورت چه بی جشن، چه با جشن

من باید مرداد برم

میتونم یه لباس عروس بپوشم، آرایشگاهم برم و عکس و کلیپ بگیرم

اما جشن و بزن و برقص چی؟

میدونم که سلامتی مهمترین چیز در زندگیه

میدونم که الان خیلیا دارن با مرگ میجنگن یا عزیزی رو بخاطر این بیماری از دست دادن. همه اینارو متوجه م

اما آرزوی هر دختریه که لباس عروس بپوشه و تو جشن عروسیش بدرخشه😢

خدایا لطفا کوچولوی تو دلیم رو برام حفظ کن🙏👼❤ کوچولوی تو دلیم تقریبا یک ماه زودتر اومد🥲 خدایا شکرت که این کوچولو رو برام حفظ کردی🙏👶❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزيزم ما هم پاييز عروسيمونه نميدونيم واقعا چي ميشه بلاتكليفيم من سپردم به خدا شايد اگر تالارا بسته باشه ١ جشن مختصر بگيريم يا صبر كنيم چندماه ديگش شرايط بهتر بشه، منم چه برنامه ها كه نريختم برا اون روز . در حق عروساي ٩٩ ظلم شده

خدايا شكرت بابت هرچي كه دادي و آرامشي كه عطا كردي ، دوستت دارم♥️♥️
تالارها ک باز شده ‌ 

باید مهمونارو خیلی کم کنیم

همونا هم ممکنه از ترسشون نیان

میگن سر هر میز ۲-۳ نفر بیشتر نشیننن

رقص هم میگن نیست

خدایا لطفا کوچولوی تو دلیم رو برام حفظ کن🙏👼❤ کوچولوی تو دلیم تقریبا یک ماه زودتر اومد🥲 خدایا شکرت که این کوچولو رو برام حفظ کردی🙏👶❤
صبر کنید بابا واکسنشو پیدا کردن بذار بهمون برسه بعد عروسی بگیر لذتش بیشتره عذاب وجدان نداری بخاطر عر ...

نمیتونم بیشتر صبر کنم

مرداد باید برم سر خونه زندگیم

بعدشم که دیگه عروسی گرفتن نداره

باید مهمونارو خیلی کم کنیم همونا هم ممکنه از ترسشون نیان میگن سر هر میز ۲-۳ نفر بیشتر نشیننن رقص ...

رقص نباشه چه فايده اي داره ادم اينهمه خرج كنه الكي!!

خدايا شكرت بابت هرچي كه دادي و آرامشي كه عطا كردي ، دوستت دارم♥️♥️
نمیتونم بیشتر صبر کنم مرداد باید برم سر خونه زندگیم بعدشم که دیگه عروسی گرفتن نداره

چرا نداره؟!سالگرد بگير

بدبخت ترين افراد كساني هستند كه به خاطر منافعشان،نه حرف حق ميزنند🙊نه حرف حق ميشنوند🙉و نه حتي حق را ميبنند🙈.......