2777
2789
عنوان

کیا با تکرار پایه راضی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 2940 بازدید | 46 پست
 پایه بالاتر که می رن پایه اول و کوچکترا نه سال بعد هم مدرسه نیست مدیر مدرسه پسرم اینطور گفت

منم جوش همین و میزدم عزیزم ک نکنه سال بعد ک واقعا همه مون می دونیم دیگه مدرسه ای در کار نیست

این اعلام تکرار پایه چیزی توش نهفته باشه

ولی مرسی از بچه های نی نی سایت ممنون که بهم یاد آوری کردید احساسات مهم تره تا آینده ای

خیلی دور

انصافا هم حق بچه من نبود تکرار پایه چون:تمام اوقات فراغتش درس و مشق بود

چون ساعت 5صبح زمستون بلند میشد

دیکته رو برای بار چندم تمرین میکرد

ولی دلم گرفت از هر مامانی پرسیدم چرا جواب ندادن

من بودم میگفتم دلیل شو ولی صد حیف که پارتی مارتی ندارم بدونم چه خبره

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

نمیدونم بچه‌ات کلاس چندمه ولی تکرار پایه برای بچه هایی هست که درک و تشخیص پایینی دارن و فارسی و ریاضی اصلا یاد نگرفتن

ضمنا 

تیزهوشان دیگه هیچ ربطی به دروس مدرسه نداره و فقط تست هوشه. یعنی بچه تو چه دوسال جلوتر باشه چه عقب تر تاثیری تو آزمون تیزهوشانش نمیذاره.

در نهایت تکرار پایه همون مردودیه. ببین بچه‌ات باید مردود بشه یا نه

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئن هستین؟میتونم منبع اینکه اول مهر مدرسه ها تعطیله رو بدونم؟ اخه من شنیدم 15 شهریور تا نیمه ابان ...

آره عزیزم تنها چیزی که صد در صد ازش خبر دارم

همینه ک مدرسه ای در کار نیست

اعلام میکنن کتاب ها رو بگیرن و برن دنبال مدرسه مجازی

و بخاطر اینکه جیغ کسی در نیاد قرار هست

بعضی مدارس ی امضأ بگیرن

بعضی مدارس در هفته دو بار برای رفع اشکال باز بشن

و دلیل محکم این قضیه رو پرسنل عزیز جان و باعث افتخار گفتن ک پاییز بخاطر سرما

کرونا بیش فعال میشه ب قول مردم با مامان و بابا ش میاد

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
منم جوش همین و میزدم عزیزم ک نکنه سال بعد ک واقعا همه مون می دونیم دیگه مدرسه ای در کار نیست این اع ...

اگر مدرسه ای نباشه تکرار پایه راحتتره تا پایه جدید. شاید بخاطر همین اصرار دارن. البته کارشون غیر قانونیه. به آموزش پرورش اطلاع بدید.

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
نمیدونم بچه‌ات کلاس چندمه ولی تکرار پایه برای بچه هایی هست که درک و تشخیص پایینی دارن و فارسی و ریاض ...

نه مردودی ک کلا ندارشتن تجدیدی داشتن

ب ما اعلام کردن بیاید بگید وقتی رفتم دیدم مامان و بابا ها با سرعت بالا و بدون تردید میان امضأ میدن تکرار پایه

منم چون شوهرم نبود بهونه کردم اومدم خونه ک شوهرم میگه نه اصلا و ابدا

پسرم کلاس دوم هست عزیزم

اگر مدرسه ای نباشه تکرار پایه راحتتره تا پایه جدید. شاید بخاطر همین اصرار دارن. البته کارشون غیر قان ...

گفتم عزیزم ب شوهرم اون صبح تا شب خونه نیست گفتم زنگ بزن بگو نه

اگر مدرسه ای نباشه تکرار پایه راحتتره تا پایه جدید. شاید بخاطر همین اصرار دارن. البته کارشون غیر قان ...

شک منم همینه ک بخاطر اینکه مدرسه ای نیست اول مهر ک پایه بالاتر رو درس بده

این مدرسه میخواد تا زمان کرونا تو همون مقطعی ک هستن بمونن

ناگفته نماند گناه نشه اینم گفتن می‌نویسم

قبول خرداد شده اما ب در خواست والدین تکرار پایه شده

ک ب در خواست ما نیست

ب در خواست خودشونه

بخدا عصبانی شد جلوم کلی کاغذ گذاشت گفت بیا نگاه کن دانش آموز رتبه اول کلاس سومی هم امضأ دادن

دیگه گفتم ب شوهرم زنگ بزن اون زبونش دراز ه قورت میده

مثل من نیست

سلام ممنون تو خوبی؟ خوبه چون خیلی از مباحث هر درس حذف یا بعضیاش اختیاری شده کارمون راحته تو چ خبر؟ ...

ممنونم

والا من همی الان از امتحان برگشتم 

مال ما چیزیش حذف نشد ولی سوالا اختیاریه😕

ما ریاضی قرآن دینی و زبان دادیم ۵ تای دیگه مونده

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
عزیزم ما شاد نداریم معلم جواب نمیده فقط میاد عکس های شخصی رو نگاه میکنه میره ب شوهرم زنگ زدم گفتم ...

اگه به معلم ما هم بود ، اینطور رفتار میکرد

ولی مدرسه شون مجبورشون کرده

نظارت میکنن ، معلم نمیتونه کم کاری کنه

پس ارزشیابی بچه هاتون چطور صورت میگیره ؟

نت پره تدریس انواع معلم هاست ، از کلیپ هاش استفاده کنید و نزارید بچه تون عقب بیوفته

یک سال هم یک ساله ، حالا فرصت هست

رتتش تظام آموزشی ما تعریفی نداره ، خودنون باید برای بچه ها کاری کنیم

پسرم کلاس چهارمه ، حلسه ای ۵۰ میدم ، میره کلاس ریاضی ، چون ریاضی پایه ست

علوم و فارسی هم خودم کار میکنم

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
هوم.. ما ادبیات که انلاین بود رو دادیم  ریاضی و قران هم دادیم فردا هم دینی

ادبیات ماهم انلاین بود😣فقط همونو خراب کردم ۱۸ شدم ولی خودش گفت نمره میده خدا کنه راست گفته باشه

بقیش تا الان ۲۰ بوده

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
ادبیات ماهم انلاین بود😣فقط همونو خراب کردم ۱۸ شدم ولی خودش گفت نمره میده خدا کنه راست گفته باشه بق ...

هوم چ خوب ایشالا اونم نمره بده

راستی سال برنامت برای سال دیگه چیه؟امتحان تیرهوشان و نمونه و غیرانتفاعیای خوبو میدی؟

هوم چ خوب ایشالا اونم نمره بده راستی سال برنامت برای سال دیگه چیه؟امتحان تیرهوشان و نمونه و غیرانتف ...

ایشالا تو هم همه رو عالی میدی😄

من دور دوم مدرسه خودمون پیش ثبت نام کردم فعلا 

ولی نمونه و تیزهوشان ورودی میدم تیزهوشان اگه آوردم میرم ولی نمونه نه

ایشالا تو هم همه رو عالی میدی😄 من دور دوم مدرسه خودمون پیش ثبت نام کردم فعلا  ولی نمونه و تی ...

ممنون..منم فعلا خوب دادم

دفیقا منم دوره دوم مدرسه خودمون و تیزهوشان

موفق باشی🍃🌻