کسی ک دوسش دارم مادرش مخالفه اومدیبارم خونمون که اعلام کنه مخالفه ولی دوس پسرم گف من راضیش میکنم و التماس و اینا ولی خب از چن وقت پیش هی سعی کرد راضی نشد الان خاستگار خوب اومده پدرمم خیلی قبول دارتش منم تو دو راهی موندم نظر بدید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون عاشقمه اما من خب دوسش دارم، اگه بفهمه خیلی بد میشه نمیدونم چیکار کنم بهم وابستس
من 6سالو 2ماهه دوستم 3ماه پیش اومدن خواستگاریم باباش اولش راضی بود بد زد زیرشو هزارجور بهونه تا 3روز پیشم باز راضی شد یهو گفتن نه راضی نیست الان 3روزه داغونم داریم سعی و صبر میکنیم که راضیش کنیم
مادرش مخالفه معلوم نیست چندبار نفرینمون کرده بجای اینکه بیاد خواستگاری میاد میگه من نمیخوام ش ...
ب تو کار ندارم با اوناییم ک کامنت گڋاشتن
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎
الان اينجا جاي خوبي براي مشورت نيست ,با عقلت برو جلو حالا همه بخوان با عشقت بموني يا بري ازدواج كني اخر تو تصميمتو نهايي ميكني ,براي عشقت زمان تعيين كن تا فلان روز مامانتو راضي كن نشد ازدواج كن
منم الان ك خواستكاره فوق العاده سمج دارم ك از همه لحاظ خوبه ولي خودم دلم با كسيه ك نميدونم اصلا منو ميخواد يانه ,فقط دارم با عقلم جلو ميرم تا تصميممو نهايي كنم