2777
2789

میخاستم بگم اونایی ک بوی عرق میدن گفتم ولش کن بعضیاشون واقعا دست خودشون نیس

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عرق و دندون مسواک نزده

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

اول اینو بگم من خودم وسواسی نیستم ولی تمیزم اما بعضیا کثیفن و بعضیا شلخته کثیف ها رو نمیتونم تحمل کنم اما با شلخته ها حال میکنم

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿

عرق گاهی دست خوده ادم نیست

من خودم به شخصه عرق زیاد میکنم حتی از حموم بیام نیم ساعت بعد زیربغلام خیسه خیسه دکترم رفتم گفت سوخت و ساز بدنت بالاست .الان مام میزنم بعد هر حموم ولی بازم راضی نیستم 

کسی که فرقی بین تمیزی وکثیفی قائل نمیشه 

مثلا من یه دوستی داشتم پریود که میشد ازپشت شلوارش کثیف بود ولی همونطوری رو فرش میشت یا دختر عمم بچش تو بغلش بود بدون مای بی بی جیش فراران کرد اما اون همچنان به صحبتاش ادامه میداد یا دختر داییم از دستشویی می اومد تو سینک ظرفشویی دستاشو میشت 

یا کلا هرکسیقبل از غذا دستاشو نشوره کثیفه بخصوص تو کتلت پختن