2777
2789
عنوان

قبل از انتقال جنین فریز...راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 25702 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. ما ۸ تا انتقال ناموفق داشتیم. بعد کلی تحقیق فهمیدیم تنها چیزی که لانه گزینی رو تشدید میکنه فقط خوردن ویتامین d3 و ویتامین e از یکماه قبل از انتقال جنین هستش. حتی خیلیا وقتی این قرصا رو خوردن طبیعی باردار شدن. ما که اینقدر دربه دری کشیدیم دلمون میخواد به همه کسایی که مشکل دارن این راه حل جادویی رو بگیم. شما هم به افرادی که میشناسید مسکل دارن بگید

شما انتقال موفق داشتید از حالا داروها عصبیم کرده و استرسم دارم😭

بعد ۸ تا انتقال ناموفق بچه دار شدیم. اونم به لطف یه تحقیق علمی . اگه میخواید انتقال موفق داشته باشید فقط و فقط از یکماه قبل قرص ویتامین d3 و ویتامین e مصرف کنید. به هرکی گفتیم و انجام داده باردار شده. حتی چند نفر که اینو مصرف کردن قبل انتقال جنین بصورت طبیعی باردار شدن. لانه گزینی ناموفق جنین تماما به خاطر کمبود این ویتامیناست. بعد باردار شدن دیگه ویتامین e رو قطع کنید

بعد ۸ تا انتقال ناموفق بچه دار شدیم. اونم به لطف یه تحقیق علمی . اگه میخواید انتقال موفق داشته باشید ...

ممنون از راهنماییتون.

3 ماهه ویتامین دی میخورم.اما ویتامین ای نخوردم

..
ممنون از راهنماییتون. 3 ماهه ویتامین دی میخورم.اما ویتامین ای نخوردم

اونو هم مصرف کنید

E 400 دو روز در میون بخورید. 

فولیک اسید بخورید

قرص ول وومن well woman همه ویتامین های مورد نیهز بارداری رو داره از داروخانه بخرید عالیه.

ماساژ رحم از یوتیوب سرچ کنید (ماساژ ناباروری رحم) آموزششو ببینید و انجام بدید. خونرسانی به رحم رو افزایش میده و عالیه

با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز بنده خانم طالبی هستم رابط رحم اجاره‌ای تخمک اهدایی و جنین اهدایی گیرنده های عزیزی که دنبال رحم اجاره‌ای تخمک اهدایی جنین اهدایی هستند برای مشاوره رایگان با ما در تماس باشید پذیرش از سراسر نقاط کشور 

09309766802