2777
2789
عنوان

قبل از انتقال جنین فریز...راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 25702 بازدید | 39 پست
نه متاسفانه منفی شد  بیش ازحد استرس داشتم درکت میکنم  ان شاالله که مامان میشی 🙏🏾🙏🏾🙏 ...

چقد بد

من استرس شدید زمان پانکچر داشتم با کلی امپول و دارو 4 تا تخمک داشتم فقط...اونم با کیفیت معمولی...استرس نابود میکنه

همچنین شماهم بزودی مامان بشی الهی

..
قبلشم گفتم بالاتر    

اخه نشاسته سفت میکنه جاشو محکم نگه میداره

همش دست خدااااااااست

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اولا انشالله به حق و آبروی حضرت زهرا انتقال موفقی داشته باشیو خدا یه فرشته ناز بزاره تو دلت

بعدم خودم که نه ولی آبجیم موقع انتقال دکترش بهش گفتع بود شیر سویا و شیر شتر بخور اونم مرتب تا 10روز اینا خورد

لحظه ی ترخیصش بعد انتقال با خودم آبو نشاسته بردم همون لحظه دادم یه لیوان خورد😅 تا یه هفته هر روز میخورد

به لطف خدا ماهه دیگه نینیش به دنیا میاد

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
خدا کنه....همینطور باشه.کاش استرس هم دارو داشت

دارم ۹ماه دیگت رو میبینم میای میگی خسته شدم از گریه بچه هام  ابنا چرا اروم نمیشن کمک

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
سلام اولا انشالله به حق و آبروی حضرت زهرا انتقال موفقی داشته باشیو خدا یه فرشته ناز بزاره تو دلت بع ...

ممنون ازدعاتون عززیزم...الهی شکرررر.. الهی بسلامتی ب دنیا بیاد.التمااااس دعا

..
اخه نشاسته سفت میکنه جاشو محکم نگه میداره همش دست خدااااااااست

منم گفتم شک دارم دلیل علمی داشته باشه

کسی که انتقال میده دنبال هررر چیزی میگرده که یه درصد هم شده شانسش بره بالا. اگه‌اینطوری نبود این همه تاپیک زده نمیشد از تجربیات بقیه استفاده کنن

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
به من گفتن از روز۳ لتروزول بخورم شبی۲تا و روز ۱۰ برم سونو.جمعه هس شنبه میرم .

انشالله خیرع عزیزم.من سالها این داروها رو استفاده کردم جواب نگرفتم.انشالله شما جواب میگیری

..
انشالله خیرع عزیزم.من سالها این داروها رو استفاده کردم جواب نگرفتم.انشالله شما جواب میگیری

منم جواب نگرفتم .جنین فریز دارم و میکرو کردم اگر خدا بخاد اینارو واسه انتقال جنین انجام میدم.انشااا.. دامن همه سبز بشه

تنبلی تخمدان شدید ازو اسپرمی همسر 5 سال ناباروری مستقیم رفتیم سراغ ای وی اف

كسي هست ك تنبلي تخمدان شديد داسته بتسهpco ولي شوهرش مشكل نداسته باسه با دارو باردار شه؟

خدایا خیلی شکرت......