2777
2789
عنوان

مامانا توراخدا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 33 پست
اره

تا الان مشکل نداشته بهویی بزرگ شده؟؟

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم عزیزم الکی نگرانی بخدا من بچم دور سرش ۳۸بود زاییدمش ولی قدش ۵۷ بود وزنش ۴۳۰۰ اگر همه چیزش ...

همه چیش نرماله 

قد و وزنش هم نرماله 

حامله ک بودم تو سونو هم میگفتن سرش بزرگه ولی علائم هیدروسفال نداره 

بعدشم ک بدنیا اومد گفتن سرش بزرگه 

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید

ببین برادر زاده منم خیلی رشد سرش زیاد بود خیلیا ....

داغون بودیم انقدر داداشم دکتر برد عکس از سر و سی تی و اینا تازه برادر زادم خیلی شل بود ۴ دست و پا اینا نمیرفت نمیشست تا ۱ سالگی ولی هیچ مشکلی نداشت الان ۲۰ ماهشه ماشالا همه کار میکنه اخر گفتن ژنتیکیه سر برادرمم بزرگه ولی باااااااااهوش میشنا

زندگیم فقط دخترمه و بس ❤️❤️❤️
قربونت برم عزیزم الکی نگرانی بخدا من بچم دور سرش ۳۸بود زاییدمش ولی قدش ۵۷ بود وزنش ۴۳۰۰ اگر همه چیزش ...

خب ابن دور سر زمان تولدو نمیگه که شما میگی مشکلی نیست 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
تا الان مشکل نداشته بهویی بزرگ شده؟؟

نههههه از‌ وقتی حامله بودم تو همه سونو هام میگفتن سرش بزرگه ولی علائم هیدروسفال نداره

ببین برادر زاده منم خیلی رشد سرش زیاد بود خیلیا .... داغون بودیم انقدر داداشم دکتر برد عکس از سر و ...

دارم سکته میکنم 

نههههه از‌ وقتی حامله بودم تو همه سونو هام میگفتن سرش بزرگه ولی علائم هیدروسفال نداره

بمنم گفتن قطر سر بچم ۱۱بود اصلا از لگنم رد نمیشد ک سز شدن ولی هزار ماشاالله ازهمه بچه هایی ک تقریبا همسنشن باهوش تره و الان ۵ماهشه ولی قدش ۷۵شده ترجیحا استخون بندی سرشم بزرگتر از بچه ها عادیه

هیچیش نیست  هم راه میره هم حرف میزنه همه کاراش ب جاست  مشکل خاصی نداره فقط یه وقتایی چند ...

بی دلیل که بالا نمیارن ببری دکتر حتما دیگه الان از وقت رفلاکس داشتنم گذشته

بی دلیل که بالا نمیارن ببری دکتر حتما دیگه الان از وقت رفلاکس داشتنم گذشته

بردمش دکتر گوارش گفت مشکلی نداره ببر مغازا اعصاب 

ببین دور سر دختر منم بزرگ بود خانه بهداشت بهم گفت ببر دکتر من به دکتر اطفال گفتم گفت نه اشکال نداره کله گنده است اما بالای نارنجی بود نزدیک قرمز بعدش خوب شد دور سر خودمم بالاست . اما خب داییم دور سرش زیاده هیدروسفالی داره متاسفانه دنبال درمانش به خاطر یه سری مسائل نرفت خلاصه حتما ببر دکتر من از نزدیک دیدم هیدرو سفالی چقدر بده

بردمش دکتر گوارش گفت مشکلی نداره ببر مغازا اعصاب 

ان شاالله چیزی نیست ولی حتما ببر دکتر مغز و اعصابم ببینه از سلامتش مطمئن شی

ببین دور سر دختر منم بزرگ بود خانه بهداشت بهم گفت ببر دکتر من به دکتر اطفال گفتم گفت نه اشکال نداره ...

پسره من بالا تر از خط قرمزم هست 

سره داییتون شکل خاصی داره 

علائمشون چی بود