2777
2789
کارشناس تغذیه بهم رژیم واحدی داده بود مثلا روزی 6 واحد غلات یا 4 واحد میوه ولی من تنبلی میکنم اصلا ا ...

مانکن فقط مانکن . باحاله انگیزه هم میده ب ادم . ورزش و چالش هم داره باحاله

امید زندگیم دوقلوهام😍 
خیلی باهات حال کردم اسی جون من با مانکن کالری شماری کردم روش دو پنج  ۲۵ کیلو لاغر شدم از ۷ ...

😄😄😄😄کاش منم بتونم، حالا چی هست این روشی که میگی

کاش فضولی یه روز خز شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا صبحانه چی میخوری یا ناهار، اگه دوست داشتی بگو

نون و پنید و هندونه با گردو نون و پنیر و خیار و گوجه با گردو نون و حلوا شکری با چای خیلی صبحونه متنوع میخورم اما کم میخورم

نهار  خورشت فست فود دمپختک  تخم مرغ و ...

شام خیلی سبک میخورم خیییلی مثلا امشب یه مقدار قرمه سبزی خالی خوردم

صدبار اراده کردم چی به خودت گفتی که تونستی

کلا ارادم بالاست ولی خب میتونی وزن ایده التو رو یه کاغذ آسه بنویسی و بزنی به دیوار و هی خودتو تو اون وزن تصور کنی خلاصه به خودن اراده بده

نون و پنید و هندونه با گردو نون و پنیر و خیار و گوجه با گردو نون و حلوا شکری با چای خیلی صبحونه متنو ...

مرسی گلم ایشالا که بتونم استارتشو بزنم

کاش فضولی یه روز خز شه 
روش دو پنج بزنی نت متوجه میشی ۵ روز در هفته ۱۲۰۰ کالری دو روز فست یعنی زیر ۵۰۰ بزنی نت با جزئیات میگ ...

مرسی عزیزم، برم سرچ کنم ببینم چطوریه

کاش فضولی یه روز خز شه 
چایی رو با قند اینا میخوری

اتفاقا من کلاااا چایی رو تلخ دوست دارم ولی من یه علت دیگم داره تخمدان پلی کیستیک دارم و شیرینی و شکر خیلی مضره واسم کلی متاسفانه ولع شدیدی به خوردن شیرینی دارم خیلی سخخخخت خودمو نگه میدارم

اتفاقا من کلاااا چایی رو تلخ دوست دارم ولی من یه علت دیگم داره تخمدان پلی کیستیک دارم و شیرینی و شکر ...

منم پلی کیستیک دارم😭😭😭

کاش فضولی یه روز خز شه