2777
2789
خوششش بحااااالت😬 چجوری؟؟ وزن‌و قدتون چند بوده؟؟لابد اضافه وزنتون زیاد نبوده؟؟ ورزش هم میکردین؟؟

قدم ۱۷۰ وزنم ۷۶ بود تو عید . دوماه با کالری شماری و ورزش رسیدم به ۶۹ . الان خیلی راضی ام بعصیا هم میگن زیادی لاغر شدی

امید زندگیم دوقلوهام😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدم ۱۷۰ وزنم ۷۶ بود تو عید . دوماه با کالری شماری و ورزش رسیدم به ۶۹ . الان خیلی راضی ام بعصیا هم می ...

الان که به وزن ایده آل رسیدی بازم طبق رژیم پیش میری؟ 

کاش فضولی یه روز خز شه 
قدم ۱۷۰ وزنم ۷۶ بود تو عید . دوماه با کالری شماری و ورزش رسیدم به ۶۹ . الان خیلی راضی ام بعصیا هم می ...

وای آفررررین😍

منم قدم ۱۷۳ هست اما وزنمو نمیدونم اما مطمئنم اندازه عید شما یا حتی بیشترم..اما ببین من خوراکمم خیلی نیست و فقط ورزش یکم تنبلی میکنم.. شما خیلی خوب کم کردی من احساس میکنم خیلی یواش وزن کم میکنم درصورتیکه قبل خیلی سریع چاق و لاغر میشدم😣

عیب نداره مشغول شین، از خودتون پذیرایی کنین منم تو آشپز خونم🤣🤣🤣

خیلی باهات حال کردم اسی جون

من با مانکن کالری شماری کردم روش دو پنج 

۲۵ کیلو لاغر شدم از ۷۵ رسیدم به ۵۰

خدایا شکرت

وای آفررررین😍 منم قدم ۱۷۳ هست اما وزنمو نمیدونم اما مطمئنم اندازه عید شما یا حتی بیشترم..اما ببین ...

ببین فقط بهت توصیه میکنم مانکن و نصب کنی. لاغر میشی قشنگ . همه چی هم مستونی بخوری ورزشم نکنی مجبوری کمتر بخوری چون من عاشق خوردنی ها هستم ورزش میکردم ک بیشتر بتونم بخورم ولی با ورزش خیلی خوبه بدن فرم میگیره من قشنگ شکمم تخت شده اینجا عکس گداشتم همه گفتن برو سیکس پک کار کن دیگه

امید زندگیم دوقلوهام😍 
یک هفته ثبت میکردم الان یک هفتست دیگه ثبت نکردم حس میکنم دستم اومده ولی اشتباه میکنم با ثبت کنم  ...

کارشناس تغذیه بهم رژیم واحدی داده بود مثلا روزی 6 واحد غلات یا 4 واحد میوه ولی من تنبلی میکنم اصلا انگیزه ندارم

کاش فضولی یه روز خز شه