2821
2789
عنوان

فروش طلاهام 😪

296 بازدید | 21 پست

سلام شوهرم بگم‌میگه اگ میخای واس پیش فروش ماشین ثبت نامت کنم ولی طلاهاتوبفروش منم حدود۲۰میزارم ۲۰۶صفربرداربنظدتون اینکاروبکنم یانکنم؟دوتابچه کوچیگ دارم واینکه خیلییی پیاده اذیت میشم ولی طلاهامم خیلی دوس دارم😭

خدایامراآن ده‌که‌آن به!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماشین خیلی ضروری وکاربردیه .طلا خریدن هم راحت تره بعدا میتونی بازم بخری

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

منم ۲۰۰ گرم هفته پیش فروختم برا خونه.

خودمم ماشین رو ترجیح می‌دم.

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍

اگر به نام خودت باشه آره خب بد نیست‌..

بستگی به خودت داره..

ویه چیزی ک بنظرم مهمه اینه ک طلاهات باید هممممشو بفروشی یا یه مقداریشو؟؟

حواست باشه باید دسته چک داشته باشی فک کنما اگر اسمت دربیاد باید تا چهل و هشت ساعت پول رو بریزی به حساب..

البته یه چیز دیگه ایی هم ک هست هزینه هایی هست ک بعد از ماشین داشتن در انتظارته😀بیمه و ...

فکر اونا هم بکن😀یا با شوهرت همین الان درموردش حرف بزن و به توافق برسید😎