2821
2789

من لطفا

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
فرستادم ؛ برای من تک نیت میگیری لطفا همینجا

نیتت اگه اخساسیه باید بهت بگم یه خیانت یا یه پنهانکاری داره ازت میکنه طرفت خودت متولد چه ماهی؟اگه عنصر خاک نیستی یه زن دیگه داره دست و پا الکی میزنن تو رابطتون

صلوات فرستادن برات و برا نیتم....نیت م کردم ..میشه لطفاً برام بگیرب

برات آشفتگی ذهنی شدید میبینم انگار از ذهنت بریدی ذهنت از کنترلت خارج شده یا بیماری های روحی به دلیل یه خیانت یا یه پنهانکاری که ازت شد انگار این اتفاق افتاده یه شخصی میتونه پزشک یا وکیل یا یه مقام دولتی باشه یا مردی باشه که متولد عمر هواس این آدم های میاد و میره تو زندگیت ثبات ندارها هی در رفت و آمده راجبت با چند نفر حرف میزنه