2777
2789
عنوان

كراتين يا مسافرت مسئله اين است

138 بازدید | 12 پست

من قرار بود برم موهامو كراتين بكنم

الان بحث مسافرت اومده وسط

شوهرم ميگه يا بريم مسافرت يا كراتين بكن

شما بودين كدومو انتخاب ميكردين؟

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸

مساااااااافرررررررررتتتتتتتتتتتتتتتتت

ووی خدا نفسم رفت

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓

مسافرت

منم چندوقت خیلی دنبال کراتین بودم یکم تحقیق و پرس و جو کردم فهمیدم اصلا بدرد نمیخوره 

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسافرت منم چندوقت خیلی دنبال کراتین بودم یکم تحقیق و پرس و جو کردم فهمیدم اصلا بدرد نمیخوره 

اون ريباندينگه موهارو داغون ميكنه

عاشق سفر کردن هستم صد در صد مسافرت

جاي من بودين

از موهام متنفرم

و اينكه مسافرت هفته قبل يك روزه رفتيم

من هم ریباندینگ کردم هم کراتین

هیچ کدوم بدرد نمیخوره

کراتین جون میده به موها ولی بعد کراتین ۶ ماهه میپره

ریباندینگ هم ریشه میزنه دیگه غیر قابل تحمل میشه باید یکسال صبر کنی تا ترمیم کنی و کلا بعد از ۶ ماه خشک میشه و ریزش شدید داره 

اون ريباندينگه موهارو داغون ميكنه

کراتین فقط اولش خوبه... موهاتو نازک میکنه و آسیب دیده

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚