2777
2789

به نام خدای فراوانی ها 

بچه ها من از امروز بازی فراوانی شروع کردم 1 میلیون داشتم الان همشو خرج کردمم خدایا شکرت

گفتم دورهم این بازیو انجام بدیم الان تو تلگرام گروهو زدیم برای انگیزه و انرژی مثبت بیشتر الان با ۱۳ تا از نی نی سایتیا تو گروه هستیم دوست داشتید بگید لینک گروهو بزارم

الان درمورد بازی توضیح میزارم

بازی فراوانی به منظور اماده سازی ذهنی ما برای مدیریت کردن مبالغ مختلف وهمچنین خرج کردن انهاست..واین بازی به این شکل انجام میشه که شماهرروز باید یک مبلغ پولی رو بطور ذهنی خرج کنید..البته باید حتما دریک دفتر یادداشت کنید..که چه چیزی رو خریدین..وهمچنین اگر یک روز فراموش کردین باید برگردین به روز اول..

بازی از یک میلیون شروع میشه.وهرروز یک میلیون هم اضافه میشه به مبلغ ..مثلا امروز یک میلیون وفردا دومیلیون و….

وشرطش اینه که باید کل پول رو دریک روز خرج کنید…پول باید کاملا خرج بشه..پس انداز نداریم،قسط و قرض دادن نداریم….فقط وفقط برای خودت باید خرجش کنی..وسعی کن چیزهایی رو بخری که بهشون احساس خوبی داشته باشی..نه الکی فقط بخوای خرج کنی..چون اون احساس خوبه که جواب میده..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم‌میخوام

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
خيلي خوبه من پارسال ٦٤ روز بي وقفه انجام دادم نتيجه ي عااااااالي گرفتم 

وواااو منم دوست دارم ادامه بدم پرقدرت از فردا میخوایم 2۸روز شکرگزاری هم انجام بدیم دوست داشتید حتما بیاین

Faravani_niniste