2777
2789
عنوان

قانون جذبیا بیاین بازی فراوانی ثروت

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اومدم از راه جذب ی چیزو جذب کردم تا دیقه ۹۰‌

بعد همه چی خراب شد - درست تو دستام بود اما ماله من نبود 

بعد فهمیدم ب صلاحم نبوده - و فهمیدم همه چی جز  خدا   کشکه 

جذب و اینا  تا خدا نخواد صورت نمیگیره 

الکی دل خودمونو خوش میکنیم 

معانی قرآن رو بخونی -تمام حرف خدا اینه ک تا من نخوام کوچکترین اتفاقی براتون نمیفته و.... 

🍒🍹
منم اومدم از راه جذب ی چیزو جذب کردم تا دیقه ۹۰‌ بعد همه چی خراب شد - درست تو دستام بود اما ماله من ...

خدا گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا 

عزیزم شما جذب کردی اما اشتباه جذب کردی 

خب تو قانون جذب باید یاد بگیریم چجوری جذب کنیم و مثبت جذب کنیم 

وواااو منم دوست دارم ادامه بدم پرقدرت از فردا میخوایم 2۸روز شکرگزاری هم انجام بدیم دوست داشتید حتما ...

آره عزيزم با انرژي انجام بده من هنوزم كيف اون روز كه نتيجه گرفتم تو وجودمه

من تا سی تومن خرج کردم

ولی بجای اینکه حس خوب بگیرم حس بد میگرفتم

دلم میخواس واقعا میتونسم اون پولارو داشته باشمو خرج کنم

و یا اینکه مثلا الان بیشترین چیزی که دوست دارم بخرم ی خونه اس که مستاجر نباشم اما با این پولا نمیشد که

یا ی ماشین میخواستم بخرم که بازم با این پولا نمیشد

همینجور میرفتم خرید میکردم لباس و کفش و کتونی و اینجور چیزا

من تا سی تومن خرج کردم ولی بجای اینکه حس خوب بگیرم حس بد میگرفتم دلم میخواس واقعا میتونسم اون پولا ...

وسایل خونه که میتونستی بخری عزیزم

با انگیزه میرفتی جلو خونه رهن و اجاره میکردی

دقیقا وقتی جذب میکنی خیلی مهمه اگه با حسرت جذب کنی هدف ازت دور میشه اما اگه واقعا لذت ببری و مطمئن باشی ک خریدی ک کردی برای شماست و انسان دارایی هستی حست قطعا مثبته و پول رو جذب میکنی نکته اش اینه