2821
2789

چهار اثر از فلورانس رو میگی 

خیلی دلم میخواد بخونم وقت بشه فقط 

خواهرم خیلی تعریف میکرد دیدگاه ادم رو نسبت به خیلی چیزا بازتر میکنه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://ninisite.co/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کتاب فوق العاده ایه. درمورد هرچیزی فکرکنیم پیش میاد. یه چیزیش که خیلی جالب بود این بودکه دختربچه ای توبازیهای کودکیش همیشه نقش زنی که شوهرش مرده را بازی میکنه، بعدازچندین سال که عاشق شد ازدواج کرد ودر کمال خوشبختی همسرشو ازدست داد. تمام افکار ما بلاخره پیش میاد توی زندگی

کتاب فوق العاده ایه. درمورد هرچیزی فکرکنیم پیش میاد. یه چیزیش که خیلی جالب بود این بودکه دختربچه ای ...

از کجا تهیش کنم؟چه نشری،نزدیکمون هیچ کتاب فروشی نیست،اگه میشه انتشاراتشو بگید

از کجا تهیش کنم؟چه نشری،نزدیکمون هیچ کتاب فروشی نیست،اگه میشه انتشاراتشو بگید

من این کتاب رو دوبار خوندم

رودبار از زمان شروع اتفاقای خیلی خوبی برام افتاده.

از گوگل دانلود کن

مثلا چه اتفاق هایی

یه سرویس طلایی که دوس داشتم و اصلا موقعیتش رو نداشتم به طرز عجیبی پول اومد دستم خریدم!

تونستم گوشیمو عوض کنم !

بار دوم هم باردار شدم!

اصل کتاب قانون شکرگزاری،توکل به خدا و جذب چیزایی هست که دوی داریم...

من هربار میخونمش ذهنم آروم میشه 

یه سرویس طلایی که دوس داشتم و اصلا موقعیتش رو نداشتم به طرز عجیبی پول اومد دستم خریدم! تونستم گوشیم ...

اهان موفق باشی😘امیدوارم منم بتونم چیزایی که میخوامو بدست بیارم

2825
2823
2791
2779
2792