سونوگراف گفت التش سه قسمته شبیه دختره شایدم پسره ولی التش کوچیکه بهش که گفتم آزمابش ژنتیک گفته پسره ...
التش اگه سه قسمت باشه که میشه پسر یکی اون اصل کاری اون دوتای دیگه هم زرد الوهاش ببخشیدا اینقد رک گفتم
اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
نه خواهش میکنم سونوگرافه اینو بهم گفت نمیدونم بخدا کلی استرس گرفتم
استرس نداشته باش من خودم بار اول بهم گفتن پسره . سونوی بعدیم گفتن دختره اخر سرم پسر شد مطمین باش پسره چون ازمایش اینو گفته اطمینانش خیلی بیشتره تا سونو انومالی
اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
نه ولی چند وقت با کیت و سونو روز تخمکگزاریو مشخص کردم چندروز هم کیت زدم دوتا خط پرنگ که شد اقدام کردم و سونوی بارداری هم لقاح و با تخمکگزاریم تعیین کرده