2777
2789
عنوان

مشخص نشدن جنسیت در انومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 13860 بازدید | 76 پست

سلام . من یکی از پست هاتون رو ذخیره کرده بودم تا ببینم نتیجه زحماتتون رو گرفتید ... خیلیییییی خوشحال شدم براتون ... خداروهزارمرتبه شکر .... ان شالله خدا به منم یه پسر بده شرایطم دقیق مطابق شماست

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام . من یکی از پست هاتون رو ذخیره کرده بودم تا ببینم نتیجه زحماتتون رو گرفتید ... خیلیییییی خوشحال ...

ممنونم عزیزم ایشالا شما هم بخواست دلت برسی و گلپسرتو بزودی بغل کنی اگه لایق باشم برات از ته دل دعا میکنم

[QUOTE=144706959]ممنونم عزیزم ایشالا شما هم بخواست دلت برسی و گلپسرتو بزودی بغل کنی اگه لایق باشم برات از ته دل دعا م ...[/QUO

ان شالله ...‌لطف میکنی عزیزم ... واقعا به دعاهاتون احتیاج دارم .... 

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
ممنونم عزیزم ایشالا شما هم بخواست دلت برسی و گلپسرتو بزودی بغل کنی اگه لایق باشم برات از ته دل دعا م ...

سلام مسینا جان خوبی 

منو یادته؟؟همونم که ازمایش خون داده بودم گفتم میشه اشتباه شده باشه گفتن نی نی دختره ،انومالی هم رفتم  گفت دختره دیگه خواست خدا بوده

شاید چند سال دیگه واسه سومی اقدام کنم فقط میخواستم اسم ازمایشگاهی که رفتی واسه تعیین جنسیت وادرس    دکتری که بهت رژیم دادو بدی شاید بعدها رفتم اگه اینجا نخواستی بگی من درخواست دوستی فرستادم واست قبول کن

سلام مسینا جان خوبی  منو یادته؟؟همونم که ازمایش خون داده بودم گفتم میشه اشتباه شده باشه گفتن ن ...

ایشالا عزیزم بسلامتی بیاد بغلت خواست خداس دیگه آزمایشگاه پارسه صادقیه رفتم دکترم هم یه ماما ساده بود سمت مارلیک کرج

عزیزم میشه ماما مارلیک رو بدی. خیلیییی دعات میکنم 

عزیزم این شماره شه ۰۲۱۶۵۱۱۱۱۷۰ الهه بوریایی فوق لیسانس مامایی ایشالا نتیجه بگیری یه مدت کاربریم لغو شده بود پیامتو دیر دیدم

ممنونم عزیزم ایشالا شما هم بخواست دلت برسی و گلپسرتو بزودی بغل کنی اگه لایق باشم برات از ته دل دعا م ...

سلام عزیزم ببخشید من ازمایشگاه مندل آزمایش تعیین جنسیت دادم و تو هفته نهم بودم.امروز جوابش اومد که پسره به نظرتون درسته یا خطا هم داره؟

میشه لطفا نوع جفت و ضربان قلب گل پسرتون رو بهم بکین؟

سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏