2777
2789
عنوان

مشخص نشدن جنسیت در انومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 13858 بازدید | 76 پست
سلام عزیزم مبارک باشه  میشه کارایی ک کردی واسه پسر دار شدن ب منم بگی

ممنونم گلم واسه تعیین جنسیت دکترم یه لیست از مواد ممنوعه و موادی که باید استفاده بشه بهم داد که خیلی طولانیه اون بکنار ولی دو اصل مهمش اینه اول خوردن گرمیجات زیاد هم خودت هم همسرت و پرهیز از لبنیات و سردی دومیش که خیلی مهمه رابطه نزدیک تخمکگزاریه که با سونو یا کیت باید مشخص بشه و قبل اقدام هم خودت شست شو با جوش شیرین و همسرت کیسه یخ برای بیضه ها استفاده کنه هردوتون هم چای نبات زعفرونی غلیظ بخورین همسرت قهوه هم بخوره پوززشن هم حالت سجده باشه و خودت ایام پریودی حلوا عسل و سیاهدونه نبات داغ و..کلا گرمیجات زیاد بخور و از اول پریودی تا روز پنجم ناشتا دمکرده ی تخم هویج حتما بخور غذاهای شور و نمکی زیاد بخور برگه قیصی مویز شیره انگور موز کنجد ارده عسل زیاد بخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دوسال کامل این رژیم و رعایت میکردی عزیزم 

تقریبا دوسال رژیم داشتم و هر ماه اقدام میکردم که منجر به بارداری نمیشد البته یه سقط تو تابستون هفته یازدهم داشتم و یکی دوبار هم دفع نطفه داشتم

هرچه به ازادشدن تخمک نزدیکتر باشه بهتره من کیت میزدم هرموقع دوخط پرنگ میشد شبش اقدام میکردم

فقط یک بار اقدام؟

کیتتون قبل از ظهر مثبت شد یا بعد از ظهر؟

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
فقط یک بار اقدام؟ کیتتون قبل از ظهر مثبت شد یا بعد از ظهر؟

عزیزم من کیتو همیشه بعداظهر ساعت سه تست میکردم و روز سیزدهم دوخط پررنگ مثل هم شد همون شبش اقدام کردم و رابطه های بعدی همه محافظت شده بود چون روز بعدش که دوباره کیت زدم خط دومی کمی کمرنگتر شده بود

عزیزم من کیتو همیشه بعداظهر ساعت سه تست میکردم و روز سیزدهم دوخط پررنگ مثل هم شد همون شبش اقدام کردم ...

عزیزم خیلی خوشحالم که حاجت روا شدی و همونی که میخواستی شد واس منم دعا کن🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍😍شنبه قراره برم سونو دعا کن همونی رو بشنوم که دوس دارم 😃😃😃

❤️

عزیزم خیلی خوشحالم که حاجت روا شدی و همونی که میخواستی شد واس منم دعا کن🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍😍شنبه قراره ب ...

ایشالا به خواست دلت برسی گلم دعات میکنم اگه قابل باشم

عزیزم هجده هفته و دوروزم بود انومالی دادم دیروز یه جای دبگه سونو جنسیت دادم با نشون دادن آلت و بیضه ...

سلام نرفتی سونو؟؟ 

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته