2777
2789

مغزو اعصاب باید بری 

علائم هر کسی متفاوته 

به گفته های نت و اینجا توجه نکن نمیدونن فقط دلتو خالی میکنن 

فقط حرفای پزشکتو گوش کن و برای حرفای مردم یه گوشت در باشه یکیش دروازه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم...مادرم و خاله ام ام اس دارند ولی خداروشکر با دارو در حال کنترله....

علایمش خستگی ..دو بینی ...تعادل نداشتن در راه رفتن..و گاهی اختلال در صحبت کردنه....که مادرم رو با علایم دوبینی و اختلال در صحبت کردنش  دکتر بردیم و ام آر ای و درنهایت تشخیص ام اس و دارو و آمپول ...که الان مادر من تقریبا بالای ده سال هست که ام اس دارند و با دارو و آمپول شکرخداکنترل شد ..و الان هم فقط قرص میخوره و آمپول استفاده نمیکنه

بله عزیزم...مادرم و خاله ام ام اس دارند ولی خداروشکر با دارو در حال کنترله.... علایمش خستگی ..دو بی ...

عزیزم 

من خواهرم یه مدت دستاش قفل میشد 

و الان بدتر شده و توان راه رفتن و کنترل خودش رو نداره 

و در صحبت کردنم اختلال داره 

دکتر بهش گفته از اعصاب هست 

من خیلی استرس دارم 

ک نکنه ام اس داشته باشه 

من دارم دکتر مغز واعصاب باید بری علائمش که تو هر فردی متفاوته

عزیزم 

من خواهرم یه مدت دستاش قفل میشد 

و الان بدتر شده و توان راه رفتن و کنترل خودش رو نداره 

و در صحبت کردنم اختلال داره 

دکتر بهش گفته از اعصاب هست 

من خیلی استرس دارم 

ک نکنه ام اس داشته باشه

شیراز هستم 

خواهرت چه دکتری رفته؟

اخه دور از جونش ام اس هم از اعصاب

به نظرم دکتر متخصص ببریدش چون دکترای عمومی نمیتونن تشخیص بدن

و حتما قبل ازین ک برید دکتر داخل گوگل اسم دکتر رو بزنید و نظرات بیمار هارو بخونید

عزیزم  من خواهرم یه مدت دستاش قفل میشد  و الان بدتر شده و توان راه رفتن و کنترل خودش رو ...

عزیزم انشاءالله که مشکل خاصی نباشه....اما اگر هم بود اینقدر علم پیشرفت کرده در این مورد که اصلا جای نگرانی نیست ...مادرم وخالم نزدیک پانزده ساله ام اس دارند و با دارو کنترل شده ....الان هم که چند ماهی هست اصلا آمپول نمی زنند یعنی به جای آمپول قرص جایگزینش رومصرف میکنند

خواهرت چه دکتری رفته؟ اخه دور از جونش ام اس هم از اعصاب به نظرم دکتر متخصص ببریدش چون دکترای عمومی ...

قراره ببریمش پیش متخصص مغز و اعصاب 

هنوز هیچی در مورد اینکه ام اس هست نگفتن من خودم استرس دارم خیلی 

حتما عزیزم ممنون

عزیزم  من خواهرم یه مدت دستاش قفل میشد  و الان بدتر شده و توان راه رفتن و کنترل خودش رو ...

بعید می‌دونم ام اس باشه،هر کدوم از این علائمی که گفتی ممکنه در ام اس پیش بیاد ولی نه به این سرعت ویکدفعه ای همه باهم

به نظر منم از اعصابه بهتر به دکتر مراجعه کنه وام از ای بده تا خیابان راحت بشه