یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه سوال ممکنه کسی رابطه برقرار کنه چند روز بعدش پریود بشه کامل و حامله باشه
نه
تو نی نی سایت یه عده عقده ای هست,اومدن برا تخلیه عقده هاشون زیادی باهاشون درگیر نشین....میشین مثل من😐🙄 فکر و عقیده ها باهم متفاوته,دعوا نداریم😜مخالف نظرمی ریپلای نکن🤫🤫🤫🤫
برای خودم پیش نیومده اما انگار هستن کسایی ک پریود میشن و باردار هستن فقط شنیدم ها
امکان این خیلی کمه چون هر خونریزی باعث سقط میشه ..این که باردار باشی وپریود یه چیز غیر ممکنه...چون پریودی ریزش لایه آندومتر..وقتی ریزش کنه هر چیزی تو رحم.هسن میاد بیرون
تو نی نی سایت یه عده عقده ای هست,اومدن برا تخلیه عقده هاشون زیادی باهاشون درگیر نشین....میشین مثل من😐🙄 فکر و عقیده ها باهم متفاوته,دعوا نداریم😜مخالف نظرمی ریپلای نکن🤫🤫🤫🤫
یه سوال ممکنه کسی رابطه برقرار کنه چند روز بعدش پریود بشه کامل و حامله باشه
بله من 😎😳
در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹. آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍 این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞 مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖. کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
البته،سه روز مثل پریودی های قبل بود خونریزی داشتم کامل،بعدسه روز هم لکه بینی،،ولی حامله بودم،سن بارداریمو که دکترم حساب میکرد میشد قبل پریودیم
در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹. آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍 این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞 مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖. کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........