2777
2789
عنوان

تاخیر عادت ماهانه

150 بازدید | 7 پست

سلام خانوما. من تازه عضو این سایت شدم.یه سوال دارم!

من چند ماهه عادت ماهانم دو روز جلو میوفته ولی این ماه الان32 روزه پریودیمه ولی هنوز نشدم روز اول تاخیر بیبی چکم منفی شد .الانم احساس پر بودن و کشیدگی میکنم زیر دلم. قبلا تنبلی داشتم ولی خیلی وقته که منظم شده بود. الان احتمال بارداری هست؟زود بیبی چک زدم؟

چی کار شد  که تنبلیت خوب شد

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

چی کار شد  که تنبلیت خوب شد

من ورزشکار بودم ولی تنبلی گرفتم البته تو دوران نامزدی بودم رابطه هم داشتیم ولی خب دیر به دیر شاید این باعث تنلی شده بود.دکتر قرص و امپول داد اونا تنبل ترم کردن.هیچی دیگه اونا رو استفاده نکردم.خوش خوب شد.بعد ازدواج بهترم شدم منظم تر شد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ورزشکار بودم ولی تنبلی گرفتم البته تو دوران نامزدی بودم رابطه هم داشتیم ولی خب دیر به دیر شاید ای ...

اها خوب خداروسکد

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

ممنون😊 حالا به نظرتون احتمال داره باردار باشم؟

نمیدونم 

من مجردم 

😂ببخشید پرسیدم ازت نمیدونستم

نه خواهش میکنم😀